Μποχωρίδης: «Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Λάσο, με πήρε τηλέφωνο» (pic)

Μποχωρίδης: «Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Λάσο, με πήρε τηλέφωνο» (pic)basket1thanosΣάβ, 01/30/2021 - 15:31

Οι δηλώσεις του χθες συζητήθηκαν έντονα. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού σε βάρος της Βαλένθια ο Λευτέρης Μποχωρίδης τα έβαλε με τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει βρώμικο παίκτη μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/01).

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός των «πρασίνων» έδωσε εξηγήσεις για την δήλωση

του στο Instagram ενώ ανέφερε ότι ο Πάμπλο Λάσο του τηλεφώνησε χθες αργά το βράδυ (29/01) και πως η παρεξήγηση λύθηκε.

Μάλιστα όπως βλέπετε παρακάτω, ο Λευτέρης Μποχωρίδης χαρακτήρισε «σπουδαίο άνθρωπο» τον Λάσο, ενώ λίγες ώρες αργότερα είχε πει ότι «είναι μικρός σαν άνθρωπος».

Δείτε εδώ όσα τόνισε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γκαρντ του Παναθηναϊκού:

«Ο αθλητισμός σου προσφέρει πάντα ξεχωριστές στιγμές. Χθες, το βράδυ έζησα μια από αυτές. Μετά τον αγώνα στη Μαδρίτη αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα για όσα μεταφέρθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις του κυρίου Λάσο για τον τραυματισμό ενός συναθλητή μου του Τζέι Σι Κάρολ. Αργά χθες το βράδυ  ο κύριος Λάσο επικοινώνησε μαζί μου και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση των όσων ειπώθηκαν και λανθασμένα είχαν μεταφερθεί. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό αισθάνομαι πολύ καλύτερα και μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος που ένιωθα από το βράδυ της Τετάρτης. Τον ευχαρίστησα για αυτή του την πρωτοβουλία και την επικοινωνία μας που αποδεικνύει πως πέραν από μεγάλος προπονητής είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχηθώ και πάλι γρήγορη ανάρρωση στον συναθλητή μου».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Real Madrid - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε πως λύθηκε η παρεξήγηση με τον Πάμπλο Λάσο, μετά από πρωτοβουλία του κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 15:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα