ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗΣ | Τεύχος #08 Απρίλιος-Μάιος 2019

To 8o τεύχος (Απρίλιος - Μάιος) του "Μπλε Κομήτης" κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα, με νέες ιστορίες από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Ο "Μπλε Κομήτης" κυκλοφορεί κάθε δίμηνο και κοστίζει 5,5 ευρώ το τεύχος ή 25 ευρώ για τα 7 τεύχη της ετήσιας συνδρομής.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε τα:

Ελληνικές και ξένες σειρές κόμικ από κορυφαίους δημιουργούς:

ΣΑΤΑΝΙΑ Επεισόδιο 3ο - Fabien Vehlmann, Kerascoet Ποια είναι η Θούλη και ποιοι οι κάτοικοί της; Τι έπαθε ο Λεγκόφ;

Η κάθοδος συνεχίζεται και ο ρυθμός του καταπληκτικού γαλλικού κόμικ εντείνεται συνεχώς. Άλλωστε, η κόλαση είναι κοντά ή μήπως όχι;

ΛΗΣΤΕΣ Επεισόδιο 3ο - Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΟΥ ΝΤΟΒΑ, Γιώργος Γούσης, Γιάννης Ράγκος Ο Γιολδάσης περνά ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι του πίνοντας με φίλους. Η συνέχεια όμως θα είναι απρόσμενη γι' αυτόν, τη γυναίκα του αλλά και τον συνένοχό του, τον Βέτσο. Οι Ντοβαίοι έχουν ξεκινήσει πια τη δράση τους.

ΑΡΠΗ Επεισόδιο 3ο - Έλενα Γώγου, Ηλίας Κυριαζής (σενάριο) Έτσι ξεκίνησαν όλα. Μια αναδρομή στο παρελθόν της Άρπης και της Τεύτας θα φωτίσει το παρόν και τις πράξεις τους.

ΜΕΡΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ Επεισόδιο 3ο - Παναγιώτης Παντaζής, Στρατής Ρέλλος (σενάριο) Μεγάλο Σάββατο. Η ανάσταση γίνεται παραδοσιακά, με όλα τα ηχητικά και οπτικά εφέ. Πιο πριν όμως η Μάγδα με την ξαδέλφη της ήρθαν ακόμη πιο κοντά μεγαλώνοντας το δέσιμό τους.

ΚΟΒΑΝΕ CALLING Επεισόδιο 3ο - Zerocalcare Για τον Zerocalcare, η Ρεμπίμπια, το προάστειο της Ρώμης ελιναι το κέντρο του κόσμου. Εκεί συμβαίνουν όλα τα φοβερά και τρομερά στη ζωή του. Ή μήπως όχι πλέον;

ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ - Αντώνης Βαβαγιάννης Η αλεκτορομαντεία υπήρξε μια πρακτική του μακρινού παρελθόντος. Όταν τη σχολιάζει ο Βαβαγιάννης παίρνει άλλες διαστάσεις.

ΑΡΠΗ Επεισόδιο 3ο - Έλενα Γώγου, Ηλίας Κυριαζής (σενάριο)

Εκτός των νέων σειρών, η ύλη του τεύχους περιλαμβάνει αυτοτελείς ιστορίες από καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες και τις γνωστές και αγαπημένες στήλες νέων και συνεντεύξεων:

ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΙΜΑ - Γιάννης Ράγκος, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος Το τέταρτο από τα αυτοτελή επεισόδια της αστυνομικής σειράς που γράφει ο Γιάννης Ράγκος και εμπνέεται από πραγματικά εγκληματικά γεγονότα με τίτλο "Αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια". Ο Σπύρος ήταν ένας επιτυχημένος φυσικοθεραπευτής, στη διάρκεια της εβδομάδας έμοιαζε να ζει μια φυσιολογική ζωή. Τα Σαββατοκύριακα όμως ήταν άλλος...

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ - Αντώνης Βαβαγιάννης Οι πράξεις των ανθρώπων και κάποτε τα λόγια τους έχουν πολλές φορές ...θανατηφόρα αποτελέσματα ιδίως αν τ' ακούει ο Βαρκάρης.

ΖΑΧΑΡΗ - Γεωργία Ζάχαρη Άλλη μια νυχτερινή έξοδος της Ζάχαρης στην οποία δεν περνά ακριβώς ζάχαρη και πώς θα μπορούσε όταν σχετίζεται και με τον Καρυωτάκη (!)

ΔΙΗΓΗΜΑ: ΛΕΓΕΩΝ του Κυριάκου Αθανασιάδη με εικονογράφηση από τον Κanello Cob Μια αλυσίδα ταγμένων από χιλιάδες χρόνια φυλάσσουν την Έξοδο μέχρι σήμερα, ανελλιπώς, μέχρι σήμερα... Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι ένας μετρ της γραφής και της σκοτεινής ατμόσφαιρας. Έτσι είναι και αυτό το διήγημά του γραμένο αποκλειστικά για τον Μπλε Κομήτη.

ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚ - από τον Σπύρο Γιαννακόπουλο Οι νέες κυκλοφορίες κόμικ στο εσωτερικό και εξωτερικό αλλά και το Τop 5 comics που μας δίνει σε αυτό το τεύχος η Γεωργία Ζάχαρη, δημιουργός της ομώνυμης σειράς.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ - Αντώνης Βαβαγιάννης

IGN GreeceHeroes in Crisis: Αποκαλύπτεται ο αληθινός δολοφόνοςCCA 2019: Οι νέες ελληνικές εκδόσεις βιβλίων και κόμικςΗ Doom Patrol επιστρέφει στα κόμικς της DC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα