"Μπήκε" ο Μιλουτίνοφ

Στη διάθεση του προπονητή του, Ντέιβιντ Μπλατ, τέθηκε από την Τρίτη (15/1) ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Σέρβος σέντερ συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ενώ ήδη από τη Δευτέρα (14/1) είχε γυμναστεί ατομικά, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω του πυρετού που τον είχε θέσει εκτός.

Αυτό σημαίνει πως ο Μιλουτίνοβ θα είναι πανέτοιμος απέναντι στην Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα την Πέμπτη (17/1) στο ΣΕΦ,
για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Η παρουσία του στην «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν... μεταμορφώνει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Πειραιά, με το κενό λόγω της απουσίας του να... βγάζει μάτια στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης επί ισπανικού εδάφους.

Χωρίς τον Μιλουτίνοβ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια (17η αγωνιστική), αλλά και τον Προμηθέα στην Πάτρα, αν και δυσκολεύτηκε στο τελευταίο ματς, αφού εκτός είχε μείνει και ο Γιώργος Πρίντεζης για να ξεκουραστεί.

Ο Ολυμπιακός «έπεσε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και ακολουθεί ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα! Συγκεκριμένα, μετά την Κίμκι την Πέμπτη (17/1) στο ΣΕΦ, η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ στις 24 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στις 31 Ιανουαρίου. Στις 7 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για το τζάμπολ με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μακάμπι. Ακολουθεί διακοπή της διοργάνωσης και στις 21 Φεβρουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, πριν φιλοξενήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Φάληρο, την 1η Μαρτίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα