Η Valve μας ενημερώνει για τις αλλαγές που έρχονται στο Steam το 2019

Επιτέλους θα δούμε το πολυπώθητο update στο Steam Library μεταξύ άλλων.

Σε ένα μεγάλο post στο blog της που ανακεφαλαιώνει τη ζωή του Steam το 2018, η Valve ανέλυσε μερικά νέα χαρακτηριστικά που σχεδιάζονται το 2019. Κάτω από όλους

τους αριθμούς και τα γραφήματα που εξηγούν την ανάπτυξη του, η Valve μας έδωσε ένα χρονικό παράθυρο κυκλοφορίας σε μια πολυαναμενόμενη ενημερωμένη έκδοση του Library βασισμένη στην ίδια τεχνολογία που εισήχθη με την πρόσφατη ενημέρωση του Steam Chat. Με το Steam να έχει ξεπεράσει τα 30.000 παιχνίδια (χωρίς DLC ή λογισμικό), είναι καιρός για αλλαγές.

Το Steam έρχεται επισήμως στην Κίνα σε συνεργασία με την Perfect World, ένα κινεζικό στούντιο που είναι γνωστό για τα MMOs του. Ένα νέο σύστημα εκδηλώσεων και το Steam TV θα υποστηρίξει όλα τα παιχνίδια στο εγγύς μέλλον, ιδανικά κάνοντας το streaming στο Steam ένα βιώσιμο σπίτι για τους αγαπημένους μας δημιουργούς περιεχομένου.

Δεν σταματάμε όμως εδώ! Το matchmaking πίσω από το CS: GO θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα παιχνίδια. Η Valve κυνηγαει ασταμάτητα τους cheaters για πάνω από μια δεκαετία τώρα, οπότε ελπίζουμε ότι η τεχνολογία θα αποδειχθεί αξιόπιστη σε μικρότερα online παιχνίδια που δεν έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν δική τους τεχνολογια anti-cheat ή ττην οικονομικη επιφάνεια την αγορά άδειας κάποιας ήδη υπάρχουσας τεχνολογίας.

Στα σκαριά επίσης είναι και μια νέα εφαρμογή για το Steam Chat για κινητά και θα κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή όλων των traders. Τέλος, έχουμε την αναβάθμιση του ειδικού PC Cafe Steam client.

Για την πλήρη περιγραφή της Valve για το τι έρχεται στο Steam το 2019, ανατρέξτε στη δημοσίευση της ή διαβάστε τα παρακάτω.

Ανακαλύψτε το κατάστημα: Δουλεύουμε σε μια νέα μηχανή συστάσεων με machine learning, η οποία μπορεί να ταιριάζει με τους παίκτες με τα παιχνίδια με βάση τα ατομικά τους γούστα. Οι αλγόριθμοι αποτελούν μόνο μέρος της λύσης της ανιχνευσιμότητάς μας, ωστόσο, δημιουργούμε περισσότερες δυνατότητες μετάδοσης και βελτίωσης και συνεχώς αξιολογούμε το συνολικό σχέδιο του καταστήματος.

Steam China: Έχουμε συνεργαστεί με την Perfect World για να φέρει το Steam στην Κίνα. Θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό τους επόμενους μήνες.

Ενημέρωση του Steam Library: Μερικές πολυπόθητες αλλαγές στο Steam Client θα αποσταλούν, συμπεριλαμβανομένης μιας ανανεωμένης Βιβλιοθήκης, που θα χτιστεί πάνω από την τεχνολογία που έχουμε χρησιμοποιήσει στο Steam Chat.

Σύστημα Νέων Εκδηλώσεων: Αναβαθμίζουμε το σύστημα εκδηλώσεων στην κοινότητα Steam, επιτρέποντάς σας να επισημάνετε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στα παιχνίδια σας όπως τουρνουά, streams ή εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Steam TV: Εργαζόμαστε για την επέκταση του Steam TV πέρα ​​από τη μετάδοση συγκεκριμένων τουρνουά και ειδικών εκδηλώσεων, για να υποστηρίξουμε όλα τα παιχνίδια.

Steam Chat: Μια νέα εφαρμογή κινητής συνομιλίας Steam, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τα αγαπημένα σας GIF με τους φίλους σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Steam Trust: Η τεχνολογία πίσω από το Trusted Matchmaking στο CS: GO θα γίνει πλήρης λειτουργία του Steam που θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε πόσο πιθανό είναι ένας παίκτης είναι cheater ή όχι.

Πρόγραμμα Steam PC Cafe: Θα προσφέρουμε επίσημα ένα νέο πρόγραμμα PC Cafe έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν μια καλή εμπειρία χρησιμοποιώντας το Steam σε εκατοντάδες χιλιάδες PC Cafes ανά τον κόσμο.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Ανασκόπηση του Steam για το 2018 απο την Valve Το Gameathlon Winter έρχεται στο Tae Kwon Do 19 και 20 Ιανουαρίου Τα Awesome Games Done Quick 2019 μαζέψανε 2.39 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα