Μπες στον μαγικό κόσμο του Nintendo Switch

Και στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Από τον Μάρτιο του 2017, όταν και κυκλοφόρησε, το Nintendo Switch καταγράφει μια εντυπωσιακή πορεία. Η ιαπωνική εταιρεία απέδειξε ότι το Wii U ήταν απλά μια κακή παρένθεση, δίνοντας παράλληλα νέα πνοή σε αυτό που αποκαλούμε “φορητό” gaming. Προφανώς το Nintendo Switch μπορεί να συνδεθεί στην οθόνη της τηλεόρασής

σας, όπως οποιαδήποτε άλλη οικιακή κονσόλα, ωστόσο το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται στην φορητότητά του. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε κορυφαία games, όπως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και το Super Mario Odyssey, όπου και αν βρίσκεστε. Συν τις άλλοις, σας δίνεται η δυνατότητα να χαρείτε ξεκαρδιστικά party games ή arcade Racing τίτλους σαν το Mario Kart 8 Deluxe παίζοντας τοπικό multiplayer με την παρέα σας. To μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τραπέζι ή μια άλλη σταθερή επιφάνεια για να τοποθετήσετε την οθόνη της κονσόλας.

Γιατί να επιλέξεις το Nintendo Switch

H Nintendo, όπως είναι γνωστό, είναι μια εταιρεία που έχει μια μακρά διαδρομή στην βιομηχανία των video games, αφού δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και αρκετές δεκαετίες. Το Nintendo Switch μπορεί να μην έχει κλείσει καλά καλά τον δεύτερο χρόνο ζωής του, ωστόσο ήδη μπορεί να σταθεί με αξιώσεις πλάι στις υπόλοιπες κορυφαίες κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας, όπως το NES, το Super NES, το Wii, το Game Boy και το 3DS. Αυτό που διαφοροποιεί την εταιρεία, από τους ανταγωνιστές της είναι το λεγόμενο “Seal of Quality”. H χρυσοποίκιλτη σφραγίδα της Nintendo πιστοποιεί ότι κάθε game της πληρεί συγκεκριμένα ποιοτικά standards και ως εκ τούτου είστε σίγουροι ότι το προϊόν που αγοράζετε αξίζει τα λεφτά του.

Όταν αγοράζετε έναν αυθεντικό τίτλο του Nintendo Switch από τα καταστήματα Media Markt μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο τίτλος αυτός δεν θα χάσει την αξία του. Πολλοί καταναλωτές είναι διστακτικοί στο να προ-παραγγείλουν ένα game ή να αγοράσουν έναν τίτλο τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, θεωρώντας ότι ο τίτλος αυτός θα χάσει την αξία του και θα διατεθεί τους προσεχείς μήνες σε κάποια προσφορά. Προφανώς και μπορείτε να βρείτε τίτλους του Switch σε προσφορά στα καταστήματα Media Markt, ωστόσο ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι τίτλοι της Nintendo ποτέ δεν ευτελίζονται και διατηρούν την υψηλή αξία τους. Δεν είναι τυχαίο που οι εκατομμύρια κάτοχοι της κονσόλας είναι περήφανοι για την συλλογή τους και την πλούσια βιβλιοθήκη τίτλων τους.

Η επιλογή του σωστού bundle

Στα καταστήματα Media Markt μπορείτε να βρείτε αυτή την στιγμή 10 διαφορετικά bundles της κονσόλας, τα οποία είναι υπεραρκετά για να καλύψουν όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις. Τα δύο βασικά bundles της κονσόλας είναι το Nintendo Switch Grey και το Nintendo Switch Red-Blue, αμφότερα κοστίζουν 339€ και η μόνη διαφορά τους έγκειται στον χρώμα των δύο Joy-Con. Στην πρώτη περίπτωση συναντάμε ένα σετ δύο γκρίζων Joy-Con, ενώ στην δεύτερη έχουμε ένα κόκκινο και ένα γαλάζιο Joy-Con. Μια value for money επιλογή είναι να συνδυάσετε την αγορά της κονσόλας με αυτήν ενός παιχνιδιού, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω bundles, Nintendo Switch Crash N Sane Trilogy bundle(359€), Nintendo Switch Mario & Rabbids Kingdom Battle (369€), Nintendo Switch Grey μαζί με NBA 2K19 (379€), Nintendo Switch Red-Blue μαζί με NBA 2K19 (379€).

Κατά κανόνα όσοι παίκτες προβαίνουν στην αγορά μιας κονσόλας, αφού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μετά το λανσάρισμά της, έχουν την τύχη να προμηθευτούν κάποιο συλλεκτικό bundle της. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Nintendo Switch, καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα Media Markt τέσσερα υπέροχα συλλεκτικά bundles. To πρώτο είναι το Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate Edition (399€), το οποίο περιλαμβάνει το εξαιρετικό Fighting game της Nintendo. Ανάλογα bundles υπάρχουν επίσης για τα Diablo III (409€), Pokemon Let's Go Pikachu (409€) και Pokemon Let's Go Eevee (409€). Να σημειωθεί ότι και στα τέσσερα αυτά bundles, τόσο η βάση φόρτισης της κονσόλας, όσο και τα Joy-Con της φέρουν ειδικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το εικαστικό του παιχνιδιού. Τα παραπάνω bundles απευθύνονται επίσης και σε όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το Nintendo Switch, αλλά θέλουν να αποκτήσουν και μια δεύτερη συλλεκτική έκδοση της κονσόλας.

Το ποιο bundle θα επιλέξετε έγκειται στην δική σας ευχέρεια, αλλά και στις προτιμήσεις σας. Ακόμη πάντως κι αν χρειαστεί να δαπανήσετε λίγα παραπάνω χρήματα για να αποκτήσετε κάποιο από τα συλλεκτικά bundles της κονσόλας, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετανιώσετε για αυτή την επιλογή σας. Αν θες δε να προστατεύσεις την κονσόλα σου από οποιοδήποτε συμπτωματικό ατύχημα (κρούση, πτώση, υγρά) για 2 έτη δεν έχεις παρά να προμηθευτείς την υπηρεσία επέκτασης εγγύησης της Media Markt έναντι 84€.

Τα games

Κακά τα ψέμματα το βασικό κριτήριο για την αγορά μιας κονσόλας είναι τα games της. Το Nintendo Switch διαθέτει ήδη μια εξαιρετικά πλούσια βιβλιοθήκη first-party (αυτών που έχουν αναπτυχθεί από τη Nintendo) και third-party τίτλων. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους μπορούν να σας χαρίσουν αμέτρητες ώρες αγνής διασκέδασης και ποιοτικού gaming. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποιες ακριβώς επιλογές έχουν οι κάτοχοι ενός Nintendo Switch.

Τα αθλητικά games είναι στο DNA κάθε Έλληνα παίκτη και για καλή σας τύχη στο Switch μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίους τίτλους, όπως το Fifa 19, το NBA 2K19 και το NBA 2K Playgrounds 2. Με δεδομένη την “φορητότητα” του Switch μπορείτε να στήσετε τουρνουά με τους φίλους σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Βάλτε το Switch στο επιτραπέζιο mode, δώστε στον κολλητό σας το δεύτερο Joy-Con και απολαύστε ένα επικό διπλό!

Ένας από τους αγαπημένους ήρωες των video games είναι ο Mario και όπως είναι φυσικό, ο μουστακαλής υδραυλικός δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα κονσόλα της Nintendo. To Super Mario Odyssey σηματοδοτεί την θρυλική επιστροφή του ήρωα στον χώρο των 3D Platform και αποτελεί κατά γενική ομολογία ένα από τα καλύτερα games της δεκαετίας. Ο εν λόγω τίτλος θα λέγαμε ότι είναι σημείο αναφοράς για το Nintendo Switch, οπότε θα πρέπει πάση θυσία να τον προσθέσετε στη συλλογή σας. Στον ίδιο χώρο κινείται και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy που περιλαμβάνει τα πρώτα τρία παιχνίδια της σειράς Crash Bandicoοt, τα οποία διατίθενται για πρώτη φορά σε κονσόλα της Nintendo μετά την κυκλοφορία τους στο PlayStation 1.

Οι λάτρεις των παιχνιδιών ρόλων (RPG) έχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών στο Nintendo Switch. Τα πρόσφατα Pokemon Let's Go Pikachu και Pokemon Let's Go Eevee θα ενθουσιάσουν τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους φίλους της σειράς Pokemon, η οποία είναι αν μη τι άλλο συνυφασμένη με τη Nintendo από το ξεκίνημά της. Ένας ακόμη εξαιρετικός RPG τίτλος είναι και το Octopath Traveler, o οποίος αναμένεται να σας χαρίσει -στην κυριολεξία- εκατοντάδες ώρες gameplay. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Xenoblade Chronicles 2 και του Torna the Golden Country expansion του.

To 2018 κλείνει με θετικό πρόσημο για την κονσόλα της Nintendo, καθώς μεταξύ άλλων φέτος είδαμε και τη συνέχεια της σειράς Super Smash Bros. To Super Smash Bros Ultimate, όπως υποδεικνύει και ο τίτλος του, είναι το “απόλυτο” game της σειράς, καθώς περιλαμβάνει περισσότερους από 80 playable χαρακτήρες! Αξίζει επίσης να αναφερθούμε και στο “απόλυτο” party game που δεν είναι άλλο από το Super Mario Party. Αν ψάχνετε για ένα game, το οποίο μπορεί να παιχτεί ευχάριστα από όλα τα μέλη της οικογένειάς σας μην διστάσετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας. Από αυτήν δεν θα πρέπει να λείπει επίσης και το αριστούργημα που ακούει στο όνομα The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Όλοι οι παραπάνω τίτλοι, καθώς και εκατοντάδες ακόμη, διατίθεται στα καταστήματα Media Markt στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

Αν αγοράσατε το Nintendo Switch και θέλετε να απογειώσετε την gaming εμπειρία που σας προσφέρει η κονσόλα μην ψάχνετε αλλού, καθώς στα καταστήματα Media Markt θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η Nintendo Switch Carrying Case Super Mario Odyssey Edition είναι η καλύτερη δυνατή λύση για να μεταφέρετε με ασφάλεια την κονσόλα σε όλες τις μετακινήσεις σας. Οι Pro παίκτες θα πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρουν και το Nintendo Switch Pro Controller. Στα καταστήματα Media Markt μπορείτε να βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε Amiibo, τα οποία σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε διάφορα in-game αντικείμενα στα υποστηριζόμενα παιχνίδια.

IGN Greece Ζήσε μια ακραία εμπειρία gaming με το οικοσύστημα κονσολών της Microsoft Κρατήστε χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τις gaming οθόνες G1 Series της AOC Ο T-Rex της Nvidia αποκαλύφθηκε!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
nintendo, switch, switch, nintendo, wii u, super mario, media markt, εν λόγω, crash bandicoot, εταιρεία, wii, νέα, games, legend, zelda, wild, super, mario, odyssey, party, video, game, media, markt, προσφορες, σετ, crash, nba, bros, ultimate, fighting, diablo, iii, pokemon, θες, dna, fifa, playstation, rpg, golden, λύση, pro, controller, ign, microsoft, series, aoc, nvidia, τελη κυκλοφοριας, Κορμός Χριστουγέννων, αξια, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ign, aoc, αθλητικα, αξεσουαρ, οθονες, παιχνιδια, τυχη, dna, games, game, iii, media markt, microsoft, nba, nvidia, pokemon, rpg, super mario, ultimate, αγορα, αξιζει, απλα, ατυχημα, βρειτε, βρισκεται, δευτερο, δεντρο, διαστημα, δυνατοτητα, δικη, εν λόγω, εταιρεία, ετη, ζησε, ζωης, ιδιο, υπηρεσια, ηρωες, ισχυει, θετικο, θες, θυσια, ιαπωνικη, λεφτα, λειπει, λύση, μηνες, μυστικο, μπορειτε, ξεκινημα, οθονη, ονομα, οπωσδηποτε, πνοη, σετ, συγκεκριμενα, συνεχεια, σφραγιδα, τρια, τιτλος, υψηλη, φυσικο, φορα, χρωμα, ωρες, ασφαλεια, super, blue, crash, crash bandicoot, diablo, ευχερεια, fifa, fighting, golden, joy, controller, legend, mario, media, markt, odyssey, party, red, rex, pro, series, υδραυλικος, wii, wii u, wild, bros, zelda
Τυχαία Θέματα