Μπερνάρ: “Να διορθώσουμε τα λάθη μας”

Στα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μπερνάρ στις δηλώσεις που έκανε μετά το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Δικέφαλο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπερνάρ:

“Δεν κάναμε όσα έπρεπε και όσα θέλαμε. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και

δεν πραγματοποιήσαμε όλα αυτά που είχαμε συζητήσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να σκοράρει δύο γκολ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, πως μπορούμε να βελτιωθούμε ενόψει των δύο επόμενων αγώνων με τον ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διαφορετικά πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για μας. Στον Παναθηναϊκό πρέπει πάντα να υπάρχει συγκέντρωση και στόχευση. Πάντα να κοιτάμε για τη νίκη. Πρέπει να καταλαβαίνουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και πως θα τον αντιμετωπίσουμε, γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και γι’ αυτό ηττηθήκαμε. Γιατί έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να ασκήσουμε περισσότερη πίεση, να επιτεθούμε καλύτερα, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Δεν έχει σημασία σε ποια από τις διοργανώσεις συμμετέχουμε. Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι εξίσου σημαντικές διοργανώσεις για μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα