Μπέριτς και... τέζα η Λυών (video)

Η Σεντ Ετιέν με γκολ του Μπέριτς στο 90ο λεπτό πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Λυών. Νίκη για τον Κλοντ Πουέλ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των στεφανουά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λυών προσπάθησε να ελέγξει το ντέρμπι. Κράτησε περισσότερο την μπάλα αλλά, χωρίς ουσία.

Η Σεντ Ετιέν είχε την σπουδαιότερη φάση με το δοκάρι του Μπουντεμπούζ (20') την πρώτη φορά που κατάφερε να αλλάξει τρεις πάσες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια τελική προσπάθεια σε όλο το πρώτο ημίχρονο,
ένα φάουλ του Ντεπάι (36') που πέρασε δίπλα από την εστία του Μουλάν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι ως το 70ο λεπτό και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με καλύτερη το βολ-πλανέ του Μπουάνγκα που απέκρουσε ο Λόπες.

Η Λυών απάντησε με δύο δικές της ευκαιρίες αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 80ο λεπτό καθώς αποχώρησε ο Ντιμπουά λόγω τραυματισμού με την ομάδα να έχει κάνει τρεις αλλαγές.

Η Σεντ Ετιέν ρίσκαρε και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Σο 87ο λεπτό ο Αουάρ βγήκε τετ-α-τετ με τον Μουλάν αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα. Ο Μπουντεμπούζ, με σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Μπέριτς στην περιοχή ο οποίος δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο σκόραρε με όμορφη κεφαλιά.

Η Σεντ Ετιέν πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη σε ντέρμπι με την Λυών μετά από μια διετία.

Η Λυών μένει για έβδομο ματς χωρίς νίκη για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια και η θέση του Σιλβίνιο στον πάγκο κινδυνεύει.
Keywords
Τυχαία Θέματα