Μπεργκ: " Αποδείξαμε σε όλο τον κόσμο την αξία μας "

Για την σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του ετοιμάζεται ο Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Παγκοσμιου Κυπελλου Συλλόγων.

Ο Σουηδός φορ έκανε δηλώσεις για το σπουδαίο ματς με τους "Μερένχες" και τόνισε μεταξύ άλλων πως η Αλ Αΐν βρίσκεται με την αξία της στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ ανέφερε πως όλα
είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο.

"Η Αλ Αΐν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Αποδείξαμε σε όλον τον κόσμο την αξία μας. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτά που πετύχαμε και οι εμφανίσεις μας ήταν εντυπωσιακές. Ο τελικός ήταν το όνειρό μας από τη στιγμή που πήραμε τον τίτλο στα ΗΑΕ.

Δεν περιμέναμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό. Ξέρουμε ότι ένα ματς με τη Ρεάλ πάντα είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος μας παραμένει το τρόπαιο. Παίξαμε τρία ματς παιχνίδια στη διοργάνωση κι αυτό μπορεί να μας επηρεάσει στη φυσική κατάσταση. Αλλά, ας είμαστε θετικοί. Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Όλα, όμως, είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τις πιθανότητές μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα