Τρελό σενάριο με Αλεξίεφ και Ολυμπιακό

Ένα τρελό σενάριο ακούγεται τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά. Το σενάριο αυτό θέλει τον Τεοντόρ Αλεξίεφ να επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να αφήσει την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία. Ο MVP της περσινής σεζόν, ο παίκτης που στηρίχθηκε περισσότερο ο Ολυμπιακός
προκειμένου να πανηγυρίσει μετά από 3 χρόνια το πρωτάθλημα, έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία μέσω του εκπροσώπου του (ο ίδιος μάνατζερ εκπροσωπεί και τον κόουτς Μουνιόθ) να ξαναντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Για να πάρει όμως σάρκα και οστά το σενάριο αυτό θα πρέπει:

1. Να αδειάσει θέση ξένου στην ομάδα. Θα πρέπει να αποχωρήσει δηλαδή ο καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου Γερμανός Μπέμε αφού λόγω της καταγωγής του Καναδού Σμιτ ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει 5 κοινοτικούς όπως πέρσι.

2. Να αποχωρήσει ένας εκ των δύο Ελλήνων ακραίων. Κουμεντάκης ή Φράγκος θα πρέπει να σηκώσουν άγκυρα από το λιμάνι αφού δεν θα χωράνε στο ρόστερ του Μουνιόθ. Η εναλλαγή των ο ακραίων σχεδόν σε κάθε ματς από τον Ισπανό δείχνει ότι ακόμη δεν έχει βρει λύση στην θέση του ακραίου που θα πλαισιώσει τον Ολλανδό Ραουβέρντινγκ.

3. Να αποκτηθεί Έλληνας κεντρικός. Στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Μπέμε, ο Πετρέας και ο Ανδρεάδης θα παίζουν βασικοί. Αναζητείται αλλαγή έμπειρου παίκτη στο κέντρο με το όνομα του Σμαραγδή να έχει ήδη ακουστεί.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να συμβούν προκειμένου ο Αλεξίεφ να γυρίσει στο λιμάνι. Όλες αυτές οι αλλαγές, αν γίνουν, σίγουρα έχουν ρίσκο για μια ομάδα που δεν χάνει για 39 συνεχόμενα ματς στην Ελλάδα και δείχνει ότι μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτή την υπόθεση έχει ο Ισπανός κόουτς Φερνάντο Μουνιόθ ο οποίος ψάχνει να βρει το καλύτερο ρόστερ προκειμένου να μπορέσει να πανηγυρίσει ξανά το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ που ετοιμάζει και αυτός τις δικές του αλλαγές.
Keywords
Τυχαία Θέματα