Μπενζεμά: «Δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε την ανατροπή»

Ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική ανατροπή. Παρά το σκορ, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως η ρεβάνς των δυο ομάδων, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αρχικά, ο Μπενζεμά δήλωσε: «Σημαντική βραδιά για εμάς. Θέλω να αφιερώσω το παιχνίδι στον επίτιμο πρόεδρό μας, Αμάνθιο. Η νίκη είναι γι’ αυτόν. Δείξαμε χαρακτήρα και βάλαμε τα γκολ. Δείξαμε ότι θέλουμε και αυτό το Champions League

και αυτό ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για όλους. Αρχίσαμε λίγο άσχημα, γνωρίζαμε ότι ο κόσμος τους θα μας ασκήσει πίεση, όμως έπειτα από αυτά τα 15 λεπτά είδαμε την πραγματική Ρεάλ».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός συμπλήρωσε: «Το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο είναι πάντα δύσκολο. Μπήκαν καλύτερα από εμάς. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και όταν είσαι 2-0 στο 14′ θέλεις περισσότερα. Το γκολ του Βινίσιους για το 2-1 άλλαξε το παιχνίδι. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, αλλά πολλά ευχαριστώ και στους δικούς μας φιλάθλους, επειδή είναι ο 12ος παίκτης μας».

Τέλος, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Φέτος έχω παίξει λίγο, αλλά πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ και ασίστ. Προέρχομαι από σεζόν με πολλά παιχνίδια, έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο κι έναν τραυματισμό. Είναι πάντα δύσκολο να πιάσεις υψηλό επίπεδο. Είχα ένα καλό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα