Μπενεβέντο-Μίλαν 0-2, επέστρεψαν στην κορυφή οι "ροσονέρι"

Μπενεβέντο-Μίλαν 0-2, επέστρεψαν στην κορυφή οι "ροσονέρι"gripapΚυρ, 01/03/2021 - 21:17

Η Μίλαν αν και έπαιζε από το 33' με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τονάλι, νίκησε 2-0 την Μπενεβέντο στο Βιγκορίτο και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A.

Η ομάδα του Πιόλι άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με πέναλτι του Κεσιέ, με την Μπενεβέντο να αγγίζει την ισοφάριση 5 λεπτά αργότερα με το δοκάρι του Ινσίνιε.

Στο 33ο λεπτό ο Τονάλι θα αποβληθεί με τη χρήση VAR και οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν την πίεσή

τους χάνοντας ευκαιρίες με Ινσίνιε και Λετίτσια.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Λεάο θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Μοντιπό κάνοντας το 0-2. Η Μπενεβέντο δεν κατάφερε να μειώσει ούτε με το πέναλτι του Καπράρι στο 61' με την Μίλαν να ελέγχει την αναμέτρηση.

Θα μπορούσε να έχει αυξήσει το σκορ έχοντας 2 δοκάρια με τον Τσαλχάνογλου στο 72' και τον Κεσιέ στο 84'.

Το τελικό 0-2 διατήρησε το αήττητο της Μίλαν στο πρωτάθλημα και την έφερε και πάλι στην κορυφή 1 βαθμό μπροστά από την Ίντερ.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Benevento - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Benevento ΙΤΑΛΙΑ Η Μίλαν αν και έπαιζε από το 33' με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τονάλι, νίκησε 2-0 την Μπενεβέντο στο Βιγκορίτο και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 21:17 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα