Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Περίπατος στο Λονδίνο (hls)

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Περίπατος στο Λονδίνο (hls)csaranΚυρ, 01/03/2021 - 20:25

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με τις δυο ομάδες να μπαίνουν με ενέργεια και να πιέζουν αρκετά,η Σίτι όμως ήταν αυτή που κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά και να σκοράρει από νωρίς.

Το πρώτο μήνυμα το έστειλε η ομάδα του Γκουαρδιόλα με το σουτ του Ντε Μπρόινε στο 16ο λεπτό το οποίο έφυγε εκτός στόχου κάτι που δεν έγινε όμως 2 λεπτά αργότερα.

Ο Γκιουντογκάν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Φόντεν και με ωραίο σουτ έγραψε το 0-1.

Πριν η Τσέλσι καταφέρει να συνέλθει από το τέρμα που δέχθηκε ήρθε πολύ σύντομα ένα ακόμη πλήγμα. Αυτή τη φορά δημιουργός ο Ντε Μπρόινε και σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Φόντεν. Το σκορ στο 0-2 μόλις στο 21ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και σημείωσαν ένα ακόμα γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Ήρθε η ώρα του Ντε Μπρόινε να σημειώσει τέρμα,ο Στέρλινγκ αρχικά σημάδεψε το δοκάρι για να έρθει στην συνέχεια ο Βέλγος και να "γράψει" με πλασέ μέσα από την περιοχή το 0-3.

Οι "Πολίτες" είχαν απλοποιήσει πολύ το έργο τους από το πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να διαχειριστούν μια κατάσταση η οποία ήταν αρκετά ευνοϊκή για αυτούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε και στο δεύτερο ημίχρονο τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς όμως να έχει το πόδι συνεχώς στο γκάζι. Οι καλές στιγμές δεν ήταν πολλές στο επόμενο κομμάτι του αγώνα, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να σημειώσουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Χάντσον Οντόι.

Τελικό αποτέλεσμα 1-3. 

Τρίτη διαδοχική νίκη για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ανέβηκαν στους 29 βαθμούς με την Τσέλσι να παραμένει στους 26.

Την επόμενη αγωνιστική η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπράιτον και η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φούλαμ.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City - Ποδόσφαιρο Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City ΑΓΓΛΙΑ Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι "Πολίτες" πήραν μια άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ για την 17η αγωνιστική της Premier League. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 20:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα