Μπεκατώρου: "Έκανα αυτό που έπρεπε, ακόμη κι εάν ήταν αργά"

Μπεκατώρου: "Έκανα αυτό που έπρεπε, ακόμη κι εάν ήταν αργά" antoniamath11Σάβ, 02/27/2021 - 15:43

Συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και την αποκάλυψη που έκανε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ολυμπιονίκης τόνισε ότι "έκανε αυτό που έπρεπε, ακόμη και εάν ήταν αργά". 


Αναλυτικά: 

«Είμαι χαρούμενη γιατί πολλοί άνθρωποι μιλούν δημόσια, μιλούν για τις επιθέσεις που υπέστησαν

και απευθύνονται στις Αρχές. Όταν κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο, ήταν υπέροχο, αλλά δεν κράτησε πολύ. Ενώ αυτή η αλλαγή, ελπίζω, ότι θα διαρκέσει και θα προστατεύσει επίσης τις μελλοντικές γενιές. Δυστυχώς στην Ελλάδα, δεν είμαστε ηγέτες σε θέματα φεμινισμού ή ισότητας των φύλων».

Για την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα: «Έχουμε πολλή πρόοδο που πρέπει να κάνουμε ώστε οι γυναίκες να αναλάβουν σημαντικές θέσεις και να δείξουν τον δρόμο». 

Για τους νόμους της χώρας μας: «Οι νόμοι μας πρέπει να αλλάξουν και η κοινωνία μας πρέπει να αλλάξει, για να προστατεύσει τα θύματα και όχι τους βιαστές».

Για τους στόχους που έχει θέσει ύστερα από τις καταγγελίες: «Θα προσπαθώ να βοηθήσω όπου είναι απαραίτητο. Έτσι ώστε και άλλες γυναίκες να μπορούν να έχουν όνειρα». 

Off Off Off Off Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο σχετικά με την υπόθεση στην οποία υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της ελληνικής ομοσπονδίας και τόνισε ότι έκανε αυτό που έπρεπε, ακόμα και αν άργησε. Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 15:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα