Μπέικον: «Να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του Ολυμπιακού και να βρεθούμε εμείς στο Final-4»

Μεταξύ άλλων ο Ντουέιν Μπέικον σημείωσε στον Χρήστο Καούρη ότι:

«Το κοιτώ σαν ένα ακόμη ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε σαν ένας, όλοι μαζί και να πάρουμε τη νίκη ώστε να γυρίσουμε τη σειρά στο ΣΕΦ».

Για την ήττα στο τρίτο ματς:«Είχαμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα, έμπειρη και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους, ώστε να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και αν κάνουμε αυτά που πρέπει από την αρχή, θα το πετύχουμε».

Για τον εαυτό του: «Νιώθω πως

δουλεύω πολύ το παιχνίδι μου. Μπορώ να κάνω πολλά με την μπάλα στα χέρια μου. Στο τέλος της ημέρας όμως αν δεν κάνουμε αυτά που πρέπει από την αρχή, για 40 λεπτά, τότε δε θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι ο Μάικ Τζέιμς. Μπορεί να βρει τον ρυθμό του. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει, είναι αυτός. Έχει σκοράρει πολύ σε αυτό το γήπεδο φέτος. Πιστεύω στο επόμενο παιχνιδι θα δείτε ποιος πραγματικά είναι»

Για το αν θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ: «Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Απολαμβάνω να παίζω στη Μονακό. Μπορώ να παίξω παντού. Η Euroleague μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου. Θέλω να παίξουμε στο Fianl-4. Έχουμε την ευκαιρία να πάμε στο Βελιγράδι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής, στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα