Μπαρτζώκας: “Σκόπος μας να περιορίσουμε την άνεση της Ζενίτ στο παρκέ” (vid)

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ματς των “ερυθρόλευκων” με την Ζενίτ (12/11, 19:00), αλλά και την ποιότητα της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ζενίτ Αγία Πετρούπολη: “Κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία. Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω έδρας, εμπειρίας και

ποιότητας. Ελπίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με βάση το πλάνο που έχουμε φτιάξει”.

Για την εμφάνιση της Ζενίτ με την Εφές: “Σουτάρουν πολύ καλά. Ο τρόπος που αγωνίζεται φανερώνει και το επίπεδο της. Πρέπει να αμυνθούμε καλά και να μην τους αφήσουμε να έχουν άνεση στο παρκέ. Να ελέγξουμε το παιχνίδι”.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη: “ Όσο περνάει ο καιρός, όλες οι ομάδες έχουν καλύτερη εξέλιξη αμυντικά και επιθετικά. Παίζει σημαντικό ρόλο η νίκη, όσο κερδίζει η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση, αλλά ρόλο παίζουν και οι τραυματισμοί. Εμείς είχαμε θέματα όπως με τον Χασάν Μάρτιν, τώρα είναι καλά. Πιστεύω ότι αν έχουμε υγεία ψυχική και πενυματική, όλα θα πάνε καλά. Η φιλοσοφία μας είναι ότι το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό ας συγκεντρωθούμε σ’ αυτό και να δούμε τί καλύτερο μπορούμε να κάνουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα