Μπαρτζώκας: «Οφείλω να είμαι σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου»

Μπαρτζώκας: «Οφείλω να είμαι σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου»npiliosΠέμ, 03/04/2021 - 18:26

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο ότι οφείλει να είναι σκληρός και αληθινός απέναντι στους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα ότι τους στηρίζει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πολλά να πούμε πως έφταιξαν στην Ισπανία απέναντι στην μπασκόνια. Στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν ένα... ναυάγιο και νομίζω πως παραιτηθήκαμε από το ματς. 

Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Προερχόμαστε από επτά σερί ήττες. Τρια

παιχνίδια τα χάσαμε στο τέλος. Η ομάδα επιβαρύνθηκε από αυτές τις αναμέτρησεις. Υπήρχαν παίκτες που έλειψαν σε κομβικούς αγώνες. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν ήμασταν ομάδα στο τέλος κόντρα στην Μπασκόνια.

Υπάρχουν παιχνίδια που είμαστε συμπαγείς και άλλα που θέλουμε να τα κερδίσουμε βγαίνοντας σα μονάδες μπροστά. Το να είσαι επιτυχημένος από αποτυχήμενος είναι μικρή απόσταση. Κάναμε λάθη και εμείς και χάσαμε πολλά ματς.

Στηρίζουμε το υλικό μας. Το να είμαι όμως σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου είναι κάτι που οφείλω να κάνω».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ «Ναυάγιο» χαρακκτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Ολυμπιακό στο τελευταίο 15λεπτο στην ήττα επί της Μπασκόνια, πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η στροφή της Euroleague (5/3, 21:00 Novasports1HD). Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 18:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα