Τούχελ: "Μεγάλη η διαφορά από την κορυφή"

Τούχελ: "Μεγάλη η διαφορά από την κορυφή" antoniamath11Πέμ, 03/04/2021 - 17:52

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε στην μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την πρώτη θέση με την Μάντσεστερ Σίτι. Υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν "γεφυρώνεται" το χάσμα τουλάχιστον αυτή τη χρονιά. Βέβαια αυτό είναι σημαντικό γιατί ολόκληρο το επιτελείο θα κοιτάξει την πραγματικότητα, γεγονός που θα βοηθήσει την επόμενη σεζόν. 

"Δεν θα πρέπει να βάζουμε όρια στους εαυτούς μας. Δεν θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για δικαιολογίες. Η διαφορά με την

κορυφή είναι μεγάλη, ίσως όμως αυτό να είναι καλό για μας ώστε να κοιτάζουμε την πραγματικότητα", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους "πολίτες"

"Η μοναδική περίπτωση να σπρώξεις τον εαυτό σου στα όριά του είναι να μην αποδεχθείς από την αρχή την ιδέα της ήττας και της αποτυχίας. Εάν θα γεφυρώσουμε τη διαφορά μας από την Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν; Όχι, δεν θα το κάνουμε.

Όμως τη νέα σεζόν θα αρχίσουμε όλοι από μηδέν πόντους, όλοι μας. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπισε προβλήματα φέτος και ουδείς το εκμεταλλεύτηκε. Έχει αποδειχτεί στον αθλητισμό ότι μπορείς να κάνεις εκπληκτικά βήματα προόδου εάν πιάσεις το μομέντουμ".

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Τόμας Τούχελ σχολίασε την πραγματική κατάσταση της Τσέλσι ως προς το βαθμολογικό κομμάτι, σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 17:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα