Μπαρτζώκας: «Ανταγωνιστής για το Final-4 η Μονακό, 4-0 παρά τα… κομπιουτεράκια!»

Μιλώντας για το παιχνίδι με τη Μονακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο πόσο έχει δυναμώσει το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, στο ότι είναι ένας ακόμη ανταγωνιστής για το Final-4, καθώς και στο γεγονός πως αν και όλοι είχαν βγάλει… κομπιουτεράκια για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο ξέκινημα της Euroleague εκείνοι βρίσκονται στο 4-0!

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού
σχολίασε ότι:

«Είναι ένα δύσκολο ματς. Ένα παιχνίδι που θα μας δημιουργήσει πίεση, μιας και είναι το πρώτο παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Αλλά είναι κάτι που θέλουμε. Είναι μια ομάδα με εκπληκτικό ταλέντο επιθετικά. Δείχνει ακόμη πιο ανταγωνιστική για το υψηλότερο επίπεδο φέτος».

Για τις διαφορές της Μονακό με πέρυσι:«Έχουν ακόμη περισσότερο ταλέντο και βάθος στο ρόστερ. Το 63% των πόντων της προέρχεται από τους γκαρντ της. Πάει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ και είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσήλωση στην άμυνα και να είμαστε καλοί στις απομονώσεις τους και την γενικά την ομαδική άμυνα».

Για τα κίνητρα των δύο ομάδων: «Και οι δύο ομάδες έχουν απαιτήσεις. Η Μονακό ξόδεψε πολλά χρήματα και κατά την γνώμη μου είναι ένας πολύ σκληρός ανταγωνιστής για το Final-4. Πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά μας ματς, χωρίς τα κενά διαστήματα. Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι».

Για το γεμάτο ΣΕΦ: «Είναι φανταστικό και μακάρι να είναι έτσι όλη την χρονιά. Να κάνουμε και εμείς ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας για να συνεχιστεί αυτό».

Για το επίπεδο της Euroleague: «Όσο πιο καλές γίνονται οι ομάδες, τόσο λιγότερο θα παίζουν ρόλο οι έδρες. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχει ούτε ένα εύκολο ματς. Είναι πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός. Ήταν κάτι που αναμενόταν, αλλά τελικά γίνεται και… χειρότερο! Όσον αφορά το πρόγραμμα, για παράδειγμα ο Ολυμπιακός που όλοι είχαν βγάλει τα… κομπιουτεράκια για το ρεκόρ που έχουμε, εμεί κοιτώντας κάθε παιχνίδι τη φορά φτάσαμε στο 4-0. Συνιστώ σε όλους να μην ασχολούνται με αυτό. Είναι λάθος να κοιτάμε το πρόγραμμα και το μέλλον. Πρέπει να εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι κάθε φορά. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όλες οι ομάδες θα το καταφέρουν, αλλά το ίδιο θα γίνει και με εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα