Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 1-0: Με γκολ-όνειρο ο Πέδρι την έστειλε στη δεύτερη θέση (hls)

Η Μπαρτσελόνα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αντιστεκόταν. Τόρες και Ντε Γιονγκ αστόχησαν, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ομπαμεγιάνγκ ανάγκασε τον Μπόνο σε εξαιρετική επέμβαση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Σεβίλλη να κάνει την πρώτη της τελική στο ματς, αλλά ο Τερ Στέγκεν είπε όχι στον Λαμέλα. Από το 60′ και μετά το γήπεδο έγειρε υπέρ των μπλαουγκράνα. Ο Τόρες δεν είχε λύση απέναντι στον Μπόνο, ενώ ακόμα και όταν νικήθηκεο Μαροκινός, ο Πικέ είδε την κεφαλιά του

να σταματά στο δοκάρι.

Ο Μαρσιάλ θέλησε να δώσει φλόγα στο ματς στο 71′ χωρίς επιτυχία, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Πέδρι “έβαλε φωτιά”. Πήρε την μπάλα στον άξονα στο ύψος της περιοχής και με καταπληκτική διπλή προσποίηση και δεξί κεραυνό, βρήκε το πλαϊνό δίχτυ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 77′ ο Τόρες αστόχησε ξανά και στις καθυστερήσεις ο Τερ Στέγκεν κράτησε το μηδέν διορθώνοντας το δικό του λάθος στο πλασέ του Αουγκούστινσον.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα έμεινε αήττητη για 14ο ματς στη σειρά και ανάγκασε την αντίπαλό της στην πρώτη της ήττα μετά από 15 αγώνες.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα