Μπαρτσελόνα: Ρίχνει τους τόνους για μεταγραφές και Μέσι ο Λαπόρτα

Ο πρόεδρος των “μπλαουγκράνα” ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν έχει τα χρήματα για να αποκτήσει τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ δύσκολα θα επιστρέψει στο “Καμπ Νου” και ο Λιονέλ Μέσι, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο Λαπόρτα δήλωσε αρχικά για τους Εμπαπέ και Χάαλαντ στο “RAC1”: “Σύμφωνα με όσα μου έχουν πει για τις συνθήκες των δύο συμφωνιών, δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τόσα χρήματα, δεν μπορούμε να το κάνουμε, με τίποτα. Τους βλέπω και τους δύο πολύ μακριά από την Μπαρτσελόνα. Εγώ θέλω ο παίκτης που θα έρθει να θέλει

να παίξει στην ομάδα”.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Μέσι: “Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το… σπίτι του Λίο. Θέλω να είναι στα εγκαίνια του νέου Καμπ Νου. Η σχέση μας είναι λίγο… περίεργη, τώρα είναι στο Παρίσι. Δε μιλάω μαζί του όπως παλιά, ούτε αυτός μου έχει τηλεφωνήσει ή κάποιος από την οικογένεια του. Δεν ήταν εύκολο για μένα από προσωπικής πλευράς, θα ήθελα να πάει διαφορετικά η υπόθεση του. Αλλά δεν μπορούσα να βάλω όλο τον οργανισμό σε κίνδυνο για το συμβόλαιο του Μέσι. Έκανα αυτό που έπρεπε. Ο Λίο είναι ο Λίο, ο κορυφαίος στον κόσμο. Αλλά αυτή τη στιγμή δε σκεφτόμαστε την επιστροφή του, χτίζουμε μία νεαρή ομάδα για το μέλλον”.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ουσμάν Ντεμπελέ τονίζοντας: “Πραγματικά μου αρέσει ο Ντεμπελέ, είναι εκπληκτικός. Του κάναμε μία πρόταση, η οποία έληξε στις 20 Δεκεμβρίου. Αν θέλει να μείνει θα πρέπει να δεχτεί τα όρια που υπάρχουν στους μισθούς. Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει με τον Ντεμπελέ και τον ατζέντη του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα