Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: «Στόχος να… επισκιάσει τα πάντα!»

Το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης «έρχεται» και στόχος του είναι να… επισκιάσει τα πάντα, οπως σημειώνει η LALIGA στο πρόμο-βίντεό της!

«Επιστρέφει η αναμέτρηση που επισκιάζει τα πάντα, στο οποίο ο ουρανό φαίνεται να είναι από κάτω και το χορτάρι από πάνω. Ησυχία, ησυχία, έρχεται. Ησυχία, ησυχία έρχεται. Υπάρχει μια μέρα, στην οποία ένας αγώνας επισκιάζει τα πάντα».

Vuelve el partido que lo eclipsa todo.
El partido que acapara todas las miradas. #ELCLÁSICO

— LALIGA (@LaLiga) October
26, 2023

Παράλληλα η Διοργανώτρια Αρχή εξέδωσε και επίσημη ενημέρωση για το πως θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού ποδοσφαίρου, σημειώνοντας πως θα υπάρξει μια νέα οπτική ταυτότητα βασισμένη στα χρώματα της έκλειψης: μαύρο και άσπρο!

Η ανακοίνωση:

«Η LALIGA ξεκινά μια παγκόσμια καμπάνια που αναπτύσσει τη δύναμη του ποδοσφαίρου ELCLASICO σε όλες τις χώρες όπου μεταδίδεται ο αγώνας που φέρνει τον κόσμο σε αδιέξοδο, προσεγγίζοντας ένα δυνητικό κοινό άνω των 650 εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς και σχολιασμένο από πάνω από 200 εκατομμύρια ακόλουθους του διαγωνισμού στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο αγώνας που επισκιάζει τα πάντα», είναι η ιδέα και το σημείο εκκίνησης για μια καμπάνια που τονίζει τη σημασία ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς και που τώρα αποκαλύπτει μια νέα οπτική ταυτότητα βασισμένη στα χρώματα της έκλειψης: μαύρο και άσπρο.

Ο πιο πολυαναμενόμενος αγώνας στον κόσμο καλωσορίζει μια ολοκαίνουργια καμπάνια που περιστρέφεται γύρω από την ιδέα της έκλειψης, με μια σειρά από δημιουργικά και ένα διαφημιστικό σποτ που ακολουθεί την αισθητική γραμμή της νέας επωνυμίας LALIGA, η οποία σηματοδότησε την είσοδο σε μια νέα εποχή μεταμόρφωσης τον Ιούλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Στόχος …,bartselona-real madritis, stochos …