Μπαρτσελόνα: Οι προεδρικές εκλογές στο Παλάου Μπλαουγκράνα

Μπαρτσελόνα: Οι προεδρικές εκλογές στο Παλάου ΜπλαουγκράναtbairaktΤετ, 02/17/2021 - 20:58

Το Παλάου Μπλαουγκράνα ορίστηκε ως εκλογικό κέντρο για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα.


Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού ηγέτη των μπλαουγκράνα, ορίστηκαν για τις 7 Μαρτίου και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ θα είναι ο τόπος διεξαγωγής τους.


Οι περιορισμοί

λόγω της καραντίνας κατά του κορονοϊού δεν επιτρέπουν σε όλα τα μέλη να ψηφίσουν κι έτσι η υπηρεσιακή διοίκηση ανακοίνωσε την αναβολή των εκλογών, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες στις 24 Ιανουαρίου.


Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι  Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα, συναντήθηκαν με την εκλογική επιτροπή και συμφώνησαν η τελική ημερομηνία να είναι στις 7 Μαρτίου. 


Ο νέος πρόεδρος θα έχει μπροστά του δύσκολο δρόμο, μιας και τα οικονομικά της ομάδας είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για τα’ αγωνιστικά.


Επιπρόσθετα το μέγα θέμα που «καίει» είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Το Παλάου Μπλαουγκράνα ορίστηκε ως εκλογικό κέντρο για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συλλόγου. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 20:58 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα