Σμιντ: "Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός. Δεν είναι έκπληξη ο Μπρούμα"

Σμιντ: "Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός. Δεν είναι έκπληξη ο Μπρούμα"vkonstanΤετ, 02/17/2021 - 20:57

Ο Ρότζερ Σμιντ μίλησε για την αυριανή (18/02) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την PSV δεχόμενος "καταιγισμό" ερωτήσεων από τους Ολλανδούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ήταν εικριτικοί μετά το τελευταίο αποτέλεσμα της PSV

(2-2 με την Ντεν Χάαγκ). Ο προπονητής των Ολλανδών έκανε αναφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού, την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τον Μπρούμα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την PSV στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

Για τον Ολυμπιακό

Είναι μια καλή ομάδα, οργανωμένη. Έχουν εμπειρία σε σημαντικές διοργανώσεις με μεγάλους αντιπάλους. Είναι μια γενναία ομάδα. Μπορεί να παίξει επιθετικά, αλλά και αμυντικά αν χρειαστεί. Αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ματς, μπορεί να προσαρμοστεί. Εμείς θα δώσουμε έμφαση στην επόμενη αναμέτρηση, όποια και αν είναι αυτή. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν αντιμετωπίζουμε προβληματα με το χιόνι. 

Για τον Γκέτσε

Για να φτάσει ένας παίκτης στο 100 της απόδοσης πρέπει να παίξει κάποια παιχνίδια. Ο Γκέτσε είναι στο 100% στην υγεία του, αλλά δεν έχει ρυθμό. Ο Ιχατάρεν έχει ακόμα προβλήματα και στην προπόνηση της κυριακής είχε ένα χτύπημα ενώ αρρώστησε. Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Θα τον περιμένουμε. δεν θέλω και δεν μου αρέσει να χάνω. Όταν η ομάδα μου τυγχάνει αδικης αντιμετωπισης εγώ την υπερασπίζομαι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τους διαιτητές. 

Για την κατάσταση του Γκέτσε

Γνωρίζουμε τι μπορεί να καταφέρει ο Γκέτσε ο οποίος έχει μεγάλη ικανότητα να κρατάει την μπάλα. Μετά από 6-7 εβδομάδες θα είναι στη διάθεση μας, δεν γνωρίζω ακόμα αν θα είναι στο αρχικό σχήμα ή θα παίξει ως αλλαγή. Έχει μεγάλη θετική επίδραση σαν παίκτης στην ομάδα μας.

Για το ματς με την Ντεν Χααγκ

Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική. Δεν κρίνω με βάση το αποτέλεσμα, αλλά με βάση την εικόνα της ομάδας. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 7-1 ή 8-1, αυτό δεν έγινε, αλλά εγώ θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά. 

Για το αν μοιάζουν τα δύο παιχνίδια

Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τα δύο ματς. Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και είναι μια ομάδα με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία. Για να προκριθούμε πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο ματς. Αύριο πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα του εκτός έδρας ματς. Το ιδανικό θα είναι να κερδίσουμε, αλλά και μια ισοπαλία δεν θα ήταν κακή. Γνωρίζουμε τι δεν κάναμε σωστά πριν από δύο ημέρες, το έχουμε συζητήσει και πρέπει να έχουμε καλύτερο πρόσωπο σε συγκεκριμένα στοιχεία. 

Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού 

Εκπλήσσομαι για τις αρνητικές ερωτήσεις. Είναι μια σπουδαία μέρα για την PSV η αυριανή, καθώς παίζουμε ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Παιζουμε απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα στο ρόστερ της και πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, γιατί είμαστε πιο νεανική ομάδα χωρίς τόσες παραστάσεις. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το πλάνο μας και τις αδυναμίες του Ολυμπιακού

Για τον Μπρούμα

Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του Μπρούμα στον Ολυμπιακό, πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και έναν καλό χαρακτήρα. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Eindhoven - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ρότζερ Σμιντ μίλησε για την αναμέτρηση της PSV με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπρούμα. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 20:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα