Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θα επαναφέρει το πλάνο του Κρόιφ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θα επαναφέρει το πλάνο του ΚρόιφtnalΔευ, 03/08/2021 - 12:24

Ο Ζοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε στις προγραμματικές του δηλώσεις, μετά την ανάδειξή του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, πως θα επαναφέρει το πλάνο του Γιόχαν Κρόιφ. Όπως τόνισε, αυτές ήταν οι σημαντικότερες εκλογές στην έως τώρα ιστορία της καταλανικής ομάδας. Ο Λαπόρτα πήρε 30.184 ψήφους, που αντιστοιχούν στο 54,28% του εκλογικού σώματος των “μπλαουγκράνα”.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Βίκτορ Φοντ με 29,99% και 16.679 ψήφους, ενώ τρίτος ήταν ο Τόνι Φρέισα με 8,99% και 4,769 ψήφους. 

Αρχικά, ο Λαπόρτα δήλωσε: “Πρώτα απ 'όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές, οι οποίες ήταν οι πιο σημαντικές της ιστορία λόγω της πανδημίας, η οποία άλλαξε τη ζωή μας. Ευχαριστώ επίσης το διοικητικό συμβούλιο, το εκλογικό συμβούλιο, το εκλογικό κέντρο, τους ελεγκτές. Ήταν μια γιορτή της δημοκρατίας και της Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος σίγουρα μας βοήθησε. Μας εμπνέει σε όλες τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε, αυτή η υποψηφιότητα είναι μια υποψηφιότητα των "Κροϊφίστας" και της Μπαρτσελόνα”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι: “Μία ημέρα σαν σήμερα, ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα. Είδα ότι ήρθε να ψηφίσει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και στην ιστορία του ποδοσφαίρου, για εμένα είναι ένα παράδειγμα του τι είπαμε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Ότι ο Μέσι θέλει την Μπαρτσελόνα, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο θέλει την Μπαρτσελόνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα τον ενθαρρύνουμε να συνεχίσει με την Μπαρτσελόνα, κάτι που όλοι θέλουμε. Αυτή η υπέροχη οικογένεια που είναι η Μπαρτσελόνα, θα ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και θα επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε στις προγραμματικές του δηλώσεις, μετά την ανάδειξή του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, πως θα επαναφέρει το πλάνο του Γιόχαν Κρόιφ. Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 12:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα