Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ πιστεύει πως η διαφορά είναι μεγάλη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ πιστεύει πως η διαφορά είναι μεγάληtnalΔευ, 03/08/2021 - 12:16

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως δύσκολα μπορεί να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσα Σίτι. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 2-0 στο ντέρμπι των δυο ομάδων και δήλωσε πως υπάρχει θετική αύρα στα αποδυτήρια των “κόκκινων διαβόλων”.

Χαρακτηριστικά, ο Σόλσκιερ δήλωσε μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του: “Κάναμε απλά μία νίκη,

δυστυχώς η Σίτι βρίσκεται πολύ μπροστά στη βαθμολογία για να τη φτάσουμε, μπορεί να το καταφέραμε πέρυσι με τη Λέστερ που ήταν 15 βαθμούς μπροστά αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Παίξαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, καταφέραμε και επικρατήσαμε με σκορ 0-2 με έναν ακόμη αγώνα να κρατάμε μηδέν παθητικό, που είναι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Επικρατεί στην ομάδα μια πολύ θετική αύρα και με αυτή συνεχίζουμε, θέλουμε να παίζουμε σε υψηλή ένταση, αλλά και να αμυνόμαστε καλά για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα οποιαδήποτε κενά που θα δημιουργηθούν στην αντίπαλη άμυνα”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε πως δύσκολα μπορεί να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσα Σίτι. Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα