Μπαρτσελόνα: Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοινώνει τον Λεβαντόφσκι (pic)

Ο Πολωνός άσος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ενταχθεί στους «μπλαουγκράνα» αυτό το καλοκαίρι, μιλώντας δημοσίως και καλώντας τη Μπάγερν να τον αφήσει να φύγει. Η μετακίνηση φαινόταν αμφίβολη για αρκετό καιρό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα θα ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, με τη Μπάγερν να καρπώνεται 50 εκατομμύρια ευρώ.
«Θα επιστρέψω και θα αποχαιρετήσω όλους τους εργαζόμενους όπως πρέπει. Δεν είχα πολύ χρόνο

να προετοιμαστώ για αυτό τώρα», δήλωσε ο Λεβαντόφσκι στο Sky Sports Germany.

Bayern got a 26 year Lewandowski ready to hit his prime for free in 2014.

8 years, 344 goals, 19 trophies later..

Bayern sells 34 year old Lewandowski for €50m.

Transfer masterclass. pic.twitter.com/s764wVnTxQ

— Shivansh (@shivanshfcbm) July 16, 2022

«Αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν ξεχωριστά και δεν το ξεχνάω αυτό. Πέρασα υπέροχα στο Μόναχο. Θα πετάξω σύντομα, αλλά μετά θα έρθω ξανά και θα αποχαιρετήσω σωστά και θα οργανώσω μερικά πράγματα. Είπα αντίο στα παιδιά στο γήπεδο σήμερα και δεν ανησυχούσα για έναν τραυματισμό στην προπόνηση. Κάτι που μπορεί να μου συμβεί και στο σπίτι. Ήθελα να κρατηθώ σε φόρμα και να προπονηθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου».

Ο Λεβαντόφσκι πρόκειται να γίνει η τέταρτη μεταγραφή των Καταλανών, μετά τους Φρανκ Κεσιέ, Ανρέας Κρίστενσεν και Ραφίνια. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει επίσης υπογράψει εκ νέου, μετά τη λήξη του συμβολαίου του, στο τέλος της περασμένης σεζόν.

BREAKING: Barcelona and Bayern have reached full agreement for the transfer of @lewy_official, as per @FabrizioRomano pic.twitter.com/gM0aqNMwAW

— 433 (@433) July 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα