Μπαρτσελόνα: Λονδρέζικο ενδιαφέρον για τον Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα: Λονδρέζικο ενδιαφέρον για τον ΚουτίνιοtnalΤρί, 03/23/2021 - 09:20

Ο Φελίπε Κουτίνιο φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Μικέλ Αρτέτα θέλει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για να αντικαταστήσει τον Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία είχε αποκτηθεί ως δανεικός.

Η καταλανική ομάδα από την πλευρά της δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Κουτίνιο, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση, που θα την καλύπτει οικονομικά. Οι “μπλαουγκράνα” φέρονται να αξιώνουν 50 εκατομμύρια ευρώ, για την πώληση του Βραζιλιάνου παίκτη. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Φελίπε Κουτίνιο φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Article publish on Τρί, 03/23/2021 - 09:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα