Μπαρτσελόνα: Η κορυφή του Ομπαμεγιάνγκ (pic+vids)

Τρομερά εύστοχη αποδεικνύεται η μεταγραφή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο πολύπειρος στράικερ έχει κολλήσει στην ομάδα του Τσάβι εκπληκτικά, μετρώντας επτά γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις του με τον σύλλογο στη La Liga.

Ο Γκαμπονέζος φορ ήταν καθοριστικός και στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία φιλοδώρησε με δύο γκολ

και μία ασίστ, όντας ο MVP του παιχνιδιού.

Όλα αυτά αγωνιζόμενος μόνο για 71′ λεπτά, δείχνοντας ξανά πόσο… οικονομική είναι η προσφορά του αναφορικά με τον χρόνο που παίζει και τα γκολ που σημειώνει. Άλλωστε όπως επιβεβαιώνει και η στατιστική υπηρεσία της Opta, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των γκολ ανά λεπτά, σκοράροντας κάθε 63′!

63 – Barcelona’s Pierre-Emerick Aubameyand has scored every 63 minutes in LaLiga this season, the best tally of any player (300+ mins played). Effective. pic.twitter.com/7E0YyFPkHb

— OptaJose (@OptaJose) March 23, 2022

Η αρχή έγινε με το χατ τρικ του απέναντι στη Βαλένθια, αν και το τρίτο τέρμα του σε εκείνο το παιχνίδι ήταν και λίγο… τυχερό, καθώς του χρεώθηκε αφού η μπάλα άλλαξε πορεία μετά το σουτ του Πέδρι. Εν συνεχεία πάντως έδειξε πως εκείνη η εμφάνισή του δεν ήταν… πυροτέχνημα, καθώς πέτυχε γκολ απέναντι σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα, πριν έρθει η «μαγική» του παρουσία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειωθεί ότι έχει σκοράρει και δύο γκολ στο Europa League, μετρώντας εννιά συνολικά με τους Καταλανούς στο μικρό διάστημα που παίζει μαζί τους! Άλλωστε φαίνεται πως έχει βρει το… λιμάνι του έπειτα και τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Άρσεναλ και την κριτική που δέχτηκε από πολλούς, για τη σεζόν που έκανε. Όχι και άδικα βέβαια αφού είχε σημειώσει μόλις επτά τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν…

Πλέον όμως δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Τσάβι να πετύχει τους στόχους της, αρχής γενομένης από τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και το τρόπαιο του Europa League.

Για την ώρα απολαύστε τα επτά γκολ του στη La Liga με την Μπαρτσελόνα:
Keywords
Τυχαία Θέματα