Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζει αποχωρήσεις τον Ιανουάριο

Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζει αποχωρήσεις τον Ιανουάριο evlachosΔευ, 11/16/2020 - 22:51

Οι μπλαουγκράνα ανυπομονούν να έρθει ο Ιανουάριος. Η Μπαρτσελόνα θέλει να απομακρύνει τέσσερις παίκτες από το ρόστερ, προετοιμάζει ήδη το έδαφος και έχει ανοιχτές συζητήσεις με ομάδες. 

Ο λόγος για τους Ζούνιορ Φίρπο, Σαμουέλ Ουμτιτί, Ματέους Φερνάντες και Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. 

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Φίρπο και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο έφτασε

κοντά στην αποχώρηση. Η Νάπολι και η Ίντερ είχαν ενδιαφερθεί. Η Νάπολι είχε κάνει και πρόταση για διετή δανεισμό αλλά ο παίκτης δεν είχε συμφωνήσει. Η Νάπολι επιμένει για τον δανεισμό του και είναι ο πιθανότερος προορισμός του Βραζιλιάνου μπακ. Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να τον δώσει χωρίς να εισπράξει τουλάχιστον είκοσι εκατομμύρια Ευρώ καθώς μερίδιο από την μεταγραφή θα πάει και στην πρώην ομάδα του την Μπέτις. 

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο και πίστευε ότι με την αλλαγή προπονητή θα βρει χρόνο. Δεν βρήκε. Είναι αρκετές οι ομάδες που ενδιαφέρονται αλλά πάντα η συζήτηση ξεκινάει από την υγεία του Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί ενώ μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018 έχει παίξει σε 33 από τους 121 αγώνες της Μπαρτσελόνα. Φαβορί αυτή την ώρα μοιάζει η Λυών.

Ο Ματέους Φερνάντες αρνήθηκε να πάει δανεικός στην Μονακό την μεταγραφική περίοδο που πέρασε. Δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά φέτος και τώρα σκέφτεται την αποχώρηση. Η Μπαρτσελόνα είναι σε διαμάχη με τους εκπροσώπους του για αυτό άλλωστε δεν έγινε ποτέ και παρούσιαση του παίκτη που αποκτήθηκε από την Παλμέιρας. Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να καταστραφεί ο παίκτης και έχει προτάσεις από Ισπανία και Πορτογαλία. 

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είναι η τέταρτη περίπτωση και ο μόνος που δεν θέλει να φύγει καθώς πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Η Μπάρτσα τον απέκτησε αναγκαστικά για να καλύψει κενά λόγω τραυματισμών πέρσι, ήθελε να τον διώξει αλλά η πανδημία τα πήγε όλα πίσω. Έχει καλό όνομα στην Αγγλία, είναι ενεργός καθώς έχει παίξει σε πέντε παιχνίδια αλλά είναι και αυτός που οι μπλαουγκράνα καίγονται να διώξουν γρήγορα για να υπάρχει χώρος να αποκτηθεί ο Ντεπάι. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Την πόρτα της εξόδου σε τέσσερις παίκτες είναι έτοιμη να ανοίξει η Μπαρτσελόνα.  Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 22:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα