Μπαρτσελόνα: Απορρίπτει Σαλάχ, θέλει Χάαλαντ με… εναλλακτική τον Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης στο ντέρμπι της 2η θέσης και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της, χάρις και στο εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει μέσα στο 2022.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει και ο Τσάβι, ο οποίος μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου «τρέχουν» και τον καλοκαιρινό σχεδιασμό, ευελπιστώντας ότι το μέγεθος της ομάδας θα φτάσει για να δελεάσει κάποιο μεγάλο όνομα.

Αυτό διότι η οικονομική κατάσταση των Μπλαουγκράνα δεν είναι η καλύτερη δυνατή και για αυτόν τον λόγο σύμφωνα με την «As», αποφάσισαν να απορρίψουν την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ,

καθώς δεν μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα που επιθυμεί ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ.

Διακαής πόθος των Καταλανών όμως παραμένει να είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον σταρ της Ντόρτμουντ να έχει συναντηθεί και με τους ανθρώπους του οργανισμού και τον Τσάβι, στην προσπάθειά τους να τον κάνουν κάτοικο Βαρκελώνης.

Αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Νορβηγού που τον… γλυκοκοιτάζουν όλα τα «μεγαθήρια» της Ευρώπης, τότε θα στραφούν στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου. Άλλωστε βάσει των έχουν γίνει γνωστά, ο Πολωνός στράικερ επιθυμεί να αγωνιστεί στο «Καμπ Νόου» με τη φανέλα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Απορρίπτει Σαλάχ, Χάαλαντ …, Λεβαντόφσκι,bartselona, aporriptei salach, chaalant …, levantofski