ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 73-84: Πέρασε από την Πυλαία

O ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 84-73.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κατάφερε να έχει τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και σταδιακά να ανεβάζει την διαφορά η οποία έφτασε και

σε διψήφια επίπεδα.

Οι Πειραιώτες είχαν πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι αφού έπαιρναν πόντους από αρκετούς παίκτες με αποτέλεσμα συνεχώς να βρίσκονται σε θέση οδηγού, ταυτόχρονα και η άμυνα του κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα αφού από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά το χτίσιμο της διαφοράς που προέκυψε.

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά άστοχοι από την περιφέρεια με το συγκεκριμένο γεγονός να μην τους δίνει πολλές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι κάτι που άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ομάδα του Άρη Λυκογγιάννη να μειώνει την διαφορά μέχρι τους πέντε πόντους και του φιλοξενούμενους να αντιδρούν σωστά και να φτάνουν τελικά στην νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντόρσεϊ με 19 πόντους με τον Ζαν Σάρλ να προσθέτει άλλους 16 και τον Λούντζη να σημειώνει 11 πόντους, στην άλλη πλευρά ο Λαβ είχε 14 με τους Γιάνκοβιτς και Χριστοδούλου να προσθέτουν από 12 πόντους. Το ρεκόρ του Ολυμπιακού πλέον στο 16-1 και αυτό του ΠΑΟΚ στο 8-9.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 17-24, 15-19, 24-20.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα