Μπαρτσελόνα: Ανακοινώνεται η τρίτη μεταγραφή (pic)

Οι πρωταθλητές Ισπανίας θεωρούν απαραίτητες κάποιες καλές προσθήκες, ώστε να «χτίσουν» πάνω στην προσπάθεια της περασμένης σεζόν και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Κύριο μέλημα για τους Καταλανούς, είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και που θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να πάρει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Ο Πολωνός επιθετικός είχε μία υπέροχη πρώτη σεζόν στους «μπλαουγκράνα», με 33 γκολ και 8 ασίστ σε 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά τον Αύγουστο

κλείνει τα 34 χρόνια του, οπότε πρέπει η Μπαρτσελόνα να βρει τον επόμενο κεντρικό επιθετικό της.

El anuncio oficial del fichaje de Vitor Roque por el Barça es inminente

El Barça cumplió con el ultimátum del Athletico Paranaense y mandó ayer los contratos

@RogerTorello https://t.co/LCMSkr5kTY

Mundo Deportivo (@mundodeportivo) July 8, 2023

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από το παιδί-θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Βίτορ Ρόκε της Ατλέτικο Παραναένσε, του οποίου η μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και τι Σάββατο (8/7).
Ο 18χρονος επιθετικός από τη Νότια Αμερική έχει εντυπωσιάσει πολλούς μεγάλους συλλόγους από όλη την Ευρώπη και χρειάστηκε πολλή διαπραγμάτευση και προσπάθεια από τον ίδιο τον παίκτη για να καταλήξει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα παρά τις καλύτερες οικονομικές προσφορές που ήρθαν από άλλες ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει συμφωνήσει σε ένα ποσό γύρω στα 45 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων σταθερών ποσών και πρόσθετων για τον Βραζιλιάνο. Ο Βίτορ Ρόκε είναι ήδη διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, ενώ με την Ατλέτικο Παραναένσε, σε 66 ματς, μετράει 22 γκολ και 6 ασίστ.
Μετά από τους Γκιντογκάν και Ίνιγο Μαρτίνεθ, ο 18χρονος Βραζιλιάνος θα γίνει το τρίτο καλοκαιρινό απόκτημα για τους Καταλανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα