Μπαρτσελόνα: Αυτοί είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα

Μπαρτσελόνα: Αυτοί είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδαmkatsafaΠαρ, 11/13/2020 - 18:55

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι η προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα. Tα τελευταία χρόνια, λόγω κακής οργάνωσης, όλο και λιγότεροι παίκτες έχουν φτάσει στην πρώτη ομάδα. Μετά τον Σέρχι Ρομπέρτο, ο Άνσου Φάτι είναι ο μόνος που έχει καθιερωθεί πλήρως στην ομάδα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη εντυπωσιακών παικτών για να διαλέξει από την ακαδημία της η Μπαρτσελόνα.

Βέβαια το σημαντικό είναι αυτοί οι παίκτες όχι απλά να κάνουν το ντεμπούτο

τους στην επαγγελματική ομάδα, να παίξουν λίγα παιχνίδια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην ομάδα Νέων. Το θέμα είναι να ενσωματωθούν πλήρως στην πρώτη ομάδα. Yπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στη Masia, αλλά τρεις είναι αυτοί που μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας. 

ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΜΠΑΛΝΤΕ
Γεννημένος στη Βαρκελώνη, με ρίζες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ο γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 2003, αριστεροπόδαρος αμυντικός είναι από τους πιο ενδιαφέροντες νέους παίκτες , με μεγάλη ταχύτητα, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, αρχικά ήταν στις Ακαδημίες της Εσπανιόλ πριν τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα. Λόγω της ταχύτητας του η αρχική του θέση ήταν στην επίθεση, αλλά σταδιακά υποχώρησε σε αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού.

Μάλιστα πρόσφατα ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι αν πουληθεί ο Τζούνιορ Φίρπο, τότε ο Μπαλντέ είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Ωστόσο, είναι επίσης υπερβολική πίεση για έναν 17χρονο που δεν έκανε καν το ντεμπούτο του στο Barca B. Ανεξάρτητα από αυτό, φαίνεται ότι θα είναι στα σχέδια της πρώτης ομάδας αυτή τη σεζόν, και εάν είναι σε θέση να χειριστεί αυτή την πίεση, θα αποδειχτεί ότι οι  «blaugrana» έχoυν ένα πραγματικό διαμάντι στα χέρια τους.

ΚΟΝΡΑΝΤ ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ
Γεννημένος στη Φλόριντα ο 19χρονος ακραίος επιθετικός, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τις Η.Π.Α. στο φιλικό της Πέμπτης με την Ουαλία, παίζοντας για 71 λεπτά στο ισόπαλο χωρίς τέρματα φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο «Λίμπερτι». Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά ως δεξιοπόδαρος προτιμάει τη δεξιά πλευρά έχοντας ως μεγάλο του πλεονέκτημα την εκρηκτικότητα και τον αυθορμητισμό του σε πολλές ενέργειες, σαν να μην είναι σίγουρος ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του προτού εκτελέσει.

Ήδη έχει «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης ομάδας, καθώς βρέθηκε στην αποστολή σε 4 ματς πρωταθλήματος έως τώρα. Όλοι οι ειδικοί λένε ότι έχει άγνοια κινδύνου και με τραυματία τον Άνσου Φάτι, αργά ή γρήγορα θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

ΑΡΝΑΟΥ ΚΟΜΑΣ
Ο ύψους 1.80, 20χρονος στόπερ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής εφέτος της 2ης ομάδας της Μπαρτσελόνα. Την περυσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Ολότ, ομάδα της Καταλονίας και βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα από το 2010, όταν τον πήρε τότε από τη Χιρόνα. Έχει το DNA των αμυντικών της Μπαρτσελόνα. Είναι ήρεμος, καλός με τη μπάλα στα πόδια και παίρνει πολύ καλές τοποθετήσεις.

Έτσι το τάκλιν ή τα δυνατά μαρκαρίσματα στον αντίπαλο επιθετικό είναι δευτερεύουσες επιλογές, προσπαθεί κυρίως να αναχαιτίζει τους αντιπάλους παίρνοντας πάντα τη σωστή θέση στο γήπεδο. Μοιάζει πολύ στο στιλ με τον Ζεράρ Πικέ, καθώς μπορεί από πίσω να κατεβάζει και να μοιράζει σωστά τη μπάλα.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η Μπαρτσελόνα έχει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την πασίγνωστη «La Masia». Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 18:55 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα