Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-0: Με την «βοήθεια» του Ράμος

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Κορυφαία φάση για την Μπαρτσελόνα το δοκάρι του Ζοάο Φέλιξ (22ο λεπτό), κορυφαία φάση για τη Σεβίλλη το σουτ του Οκάμπος (30ο λεπτό) μέσα απο την περιοχή και τον Γκάβι να σώζει με το σώμα!

Επικίνδυνη η Σεβίλλη και στην επανάληψη, δεν φοβήθηκε το ματς αν και έπαιξε χωρίς καθαρό φορ (έλειπε ο Εν- Νεσίρι, στο πάγκο ο Ράφα Μιρ), τον τρόπο βρήκε όμως η Μπαρτσελόνα να ξεκλειδώσει την άμυνα της Σεβίλλης με το γέμισμα του Τόρες, την κεφαλιά του Γιαμάλ και το αυτογκόλ του Σέρχιο

Ράμος (1-0, 76ο λεπτό).

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή και στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Μαγιόρκα (2-2) και στρέφει την προσοχή της στο Champions League όπου έχει ταξίδι στην Πορτογαλία για να παίξει με την Πόρτο (4/10). Η Σεβίλλη που σε ακόμα ένα ματς εκτός έδρας δεν έφυγε με τρεις βαθμούς, ταξιδεύει στο Αϊντχόφεν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και παίζει με την PSV (3/10).

Η παράδοση συνεχίστηκε με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει για 18η φορά (3 ισοπαλίες) τη Σεβίλλη στα τελευταία 21 ραντεβού στην Βαρκελώνη. Τελευταία νίκη πριν από 20 χρόνια (0-3).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Γκιντογκάν, Γκάβι, Ραφίνια (35′ Φερμίν), Γιαμάλ (82′ Ρομέου), Φέλιξ (71′ Τόρες), Λεβαντόφσκι

Σεβίλλη (Μεντιλιμπάρ): Νίλαντ, Χουάνλου (82′ Νάβας), Μπαντέ, Ράμος, Πεδρόσα (82′ Σούσο), Χορδάν, Σο (66′ Φερνάντο), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Λαμέλα (75′ Ντίας), Λουκεμπάκιο (75′ Ακούνια)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-0, Ράμος,bartselona – sevilli 1-0, ramos