Μπαντενχόλζερ: «Θα βελτιώσω τον Γιάννη»

Σίγουρος πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του, εμφανίστηκε ο Μάικ Μπαντενχόλζερ. Ο νέος τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τον διεθνή Έλληνα παίκτη και στο ρόστερ των «ελαφιών», υπογραμμίζοντας πως υπάρχει αρκετό νέο ταλέντο στην ομάδα του.

Αρχικά, ο Μπαντενχόλζερ δήλωσε: «Ήταν εφιάλτης να τον έχεις αντίπαλο και να φτιάχνεις ένα πλάνο για να τον κρατάς μακριά από το καλάθι. Χαίρομαι, λοιπόν, που τώρα θα παίζει για τη δική μου ομάδα. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε.
Να μιλήσουμε, να ακούσω και τον ίδιο. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και πιστεύω πως και οι δύο θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω πως μπορεί να πάει ακόμη πιο μπροστά, το πιστεύει και ο ίδιος. Θεωρώ πως θα γίνει ακόμη καλύτερος, πολύ καλύτερος».

Και συμπλήρωσε για το ρόστερ των «ελαφιών»: «Πιστεύω πως έχουμε πάρα πολύ ταλέντο εδώ στο Μιλγουόκι και το θέμα είναι πως θα ξεκλειδώσουμε την ομάδα αμυντικά. Μπορούμε να το κάνουμε, γιατί έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα καταλάβουν γρήγορα τις αμυντικές μου αρχές και αυτό θα μας βοηθήσει και στην επίθεση».
Keywords
Τυχαία Θέματα