Bavelas Tennis Academy: Παράδοση στο αγωνιστικό τένις

O προπονητής της μεγάλης επιτυχίας με την άνοδο της Εθνικής Ελλάδας Fed Cup, διατηρεί μια από τις κορυφαίες ακαδημίες στην Ελλάδα με έμφαση στο αγωνιστικό τένις

Είναι γνωστός για την απίστευτη αντίληψή του στο court και το άγγιγμα στη ρακέτα του αλλά και για τη δυνατή σχέση που αναπτύσσει με τους αθλητές του.

Ο Τάσος Μπαβέλας ήταν από τους πρωτεργάτες

του θριάμβου της Εθνικής ομάδας γυναικών που εξασφάλισε την άνοδο στο Group I του Fed Cup, παίρνοντας το μέγιστο από τις κορυφαίες αθλήτριες που είχε στην αποστολή.

“Eσύ δεν είσαι αυτή που κέρδισε τη Βοζνιάκι”, είπε στη Μαρία Σάκκαρη πριν μπει στο court για το τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι του διπλού που έκρινε το εισιτήριο της ανόδου…

Τα τελευταία χρόνια ο Τάσος Μπαβέλας διατηρεί μια εκ των καλύτερων ακαδημιών στη χώρα μας, την Bavelas Tennis Academy έχοντας δουλέψει με κορυφαίους junior αθλητές.

Η Bavelas Tennis Academy έχει δύο σημεία στα νότια προάστεια, στη Βουλιαγμένη και στη Σαρωνίδα, δουλεύοντας με υψηλά στάνταρ σε όλα τα επίπεδα.

“Ο στόχος της ακαδημίας είναι η σωστή προσέγγιση των παιδιών, ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας στο τένις σαν ιδέα και τρόπος ζωής καθώς επίσης και η αφετηρία προγραμματισμού και πειθαρχίς για κάθε παιδί μέσα από το τένις” εξηγεί ο διευθυντής της ακαδημίας, Τάσος Μπαβέλας.

Έχοντας στην ομάδα δύο πολύ δυναμικούς και νεαρούς προπονητές, τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, η ακαδημία του Τάσου Μπαβέλα δίνει μεγάλη έμφαση και στη φυσική κατάσταση των αθλητών της, υπό τις οδηγίες του fitness trainer, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου με εμπειρία από τις ακαδημίες του Χουάν Κάρλος Φερέρο και της Ζιστίν Ενάν.

“Τα χαρακτηριστικά της επιτυχημένης ακαδημίας είναι η σωστή επιλογή των συνεργατών, δηλαδή προπονητές με γνώσεις είτε καλοί παίκτες, είτε καλοί στην τεχνική, καλός γυμναστής, καλά υλικά αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουν τα στελέχη να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παιδιών στα θέματα του τένις και να υπάρχει συνεχής βελτίωση στον τενιστικό τους χαρακτήρα”.

Πέρα από τον αγωνιστικό της χαρακτήρα, η Bavelas Tennis Academy απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν επαφή με το συναρπαστικό άθλημα του τένις ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, ενεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας.

“Η ακαδημία αναλαμβάνει παιδιά από πολύ μικρή ηλικία 4-6 ετών, προαγωνιστικά, αγωνιστικά, επαγγελματίες καθώς επίσης και ενήλικες ή junior που θέλουν απλά να μάθουν το άθλημα (fun tennis)” εξηγεί ο Τάσος Μπαβέλας.

Tα καλοκαιρινά camps της Bavelas Tennis Academy συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πλήθος νεαρών τενιστών, στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία για τα τουρνουά που ακολουθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

The post Bavelas Tennis Academy: Παράδοση στο αγωνιστικό τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα