Μπακς: «Το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί δίκαια»

Επικριτικές δηλώσεις για την διαιτησία έκαναν οι Μπόστον Σέλιτκς, μετά την ήττα τους από τους Μιλγουόκι Μπακς στον 3ο ημιτελικό της Ανατολής για τα play offs του ΝΒΑ και τα “ελάφια” έκαναν το ίδιο, με τον general manager τους, Τζόν Χόρστ να υποστηρίζει ότι ο Τζόν Χόλιντέϊ δεν εκτέλεσε ούτε μια βολή…

Στο ΝΒΑ, σπανίως γίνονται δηλώσεις για την διαιτησία και υπάρχει σχετικός κανονισμός που το απαγορεύει

σε προπονητές και παίκτες.

Οι δηλώσεις του Χόρστ:

«Σέβομαι τη δύσκολη δουλειά του διαιτητή, όπως δύσκολη είναη δουλειά του παίκτη και του προπονητή. Όλοι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Η διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της στο Game 3, το οποίο ήταν ένα κακό ποιοτικά ματς.

Το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί δίκαια. Τα στατιστικά τα λένε όλα. Ο Χόλιντεϊ έκανε 30 σουτ και είναι παίκτης που δεν προτιμά τα jump shots. Παίζει δυνατά και πάει συχνά στη γραμμή των βολών. Από τους καλύτερους στο ΝΒΑ στο να πηγαίνει στις βολές. Πήρε 30 σουτ για να βοηθήσει την ομάδα του και ένιωσε πως έπρεπε να είναι επιθετικός. Όμως μου κάνει εντύπωση που δεν εκτέλεσε βολή.

Είναι δύσκολο για τους διαιτητές να σφυρίξουν σε αυτά τα ματς. Τα playoffs είναι σκληρά, όπως και το μπάσκετ. Το σκληρό ματς έκανε κακό και στις δύο ομάδες. Αρέσει στον κόσμο και περνάει καλά», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα