ΑΕΚ: Αναχώρησε για την πατρίδα του ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε στην χώρα μας το Σάββατο 30 Απριλίου και μετά από δέκα ημέρες παραμονής και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Αργεντινή.

Ο 48χρονος προπονητής έφυγε από την Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες του και έχοντας στις αποσκευές του χρήσιμες σημειώσεις και συμπεράσματα από το ρόστερ της ΑΕΚ,

την οποία θα εξακολουθεί να παρακολουθεί από απόσταση πλέον…

Ο Αλμέιδα παρακολούθησε δύο παιχνίδια της ΑΕΚ, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και το Ατρόμητος-Ιωνικός, όπως επίσης οι συνεργάτες του παρακολούθησαν τους Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, παίρνοντας και αυτοί γεύση από Super League προκειμένου να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι τους περιμένει τη νέα σεζόν.

Επίσης, ο Αλμέιδα είχε επαφή σε καθημερινή βάση με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου για θέματα οργάνωσης της νέας σεζόν, όπως επίσης και με κάποια άλλα μέλη του κλαμπ.

Σημασία έχει πως ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής θα έχει πολλά πράγματα να επεξεργαστεί όλο αυτό το διάστημα μέχρι να επιστρέψει ξανά στη χώρα μας για να αναλάβει και επίσημα καθήκοντα προπονητή της ΑΕΚ και να βάλει την ομάδα σε νέες πιο γερές βάσεις για τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα