Μπακς: Θέλουν να πάρουν τους Μπογκντάνοβιτς και Μπαρνς

Μπακς: Θέλουν να πάρουν τους Μπογκντάνοβιτς και ΜπαρνςtnalΚυρ, 11/08/2020 - 11:52

Η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς έχει στρέψει την προσοχή της στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, οι ιθύνοντες των “ελαφιών” θα προσπαθήσουν να πάρουν τον Σέρβο γκαρντ από τους Σακραμέντο Κινγκς, μαζί με τον Χάρισον Μπαρνς.

Οι Μπακς αναζητούν έναν παίκτη για το βασικό τους σχήμα, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού και στη λίστα τους βρίσκονται το τελευταίο διάστημα αρκετά ονόματα. Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν πως ο Μπογκντάνοβιτς φέρεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα, έναντι των άλλων περιπτώσεων που εξετάζονται. 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς έχει στρέψει την προσοχή της στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 11:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα