Παναθηναϊκός : Πάει για… μίνι προετοιμασία ο Μπόλονι

10:49 8/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω. Οι πράσινοι σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν καλή, με τους Περιστεριώτες να δείχνουν πιο έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα από το τριφύλλι και να φτάνουν δίκαια σε ένα σημαντικό τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός

καλώς ή κακώς με αυτή την ήττα βρίσκεται και πάλι σε δύσκολη θέση, αφού ηττήθηκε και πάλι εντος έδρας και μάλιστα από μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει να διαχειριστεί αλλά και να λύσει πολλά προβλήματα και αναμένεται από τη Δευτέρα μέχρι και την επανέναρξη του πρωταθλήματος να προχωρήσει σε αλλαγές.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι υπάρχει αυτή η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στη χημεία, τη ψυχολογία αλλά και το τακτικό κομμάτι της ομάδας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δουλέψει περισσότερο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης κάνοντας ουσιαστικά μίνι προετοιμασία σε αυτό το διάστημα ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πανέτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα