Μπαίνουν Κολάσο και Γκαρσία από αύριο

Μία εβδομάδα πριν αναχωρήσει η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την Ολλανδία, ο Πάκο Ερέρα αρχίζει να «δένει» την ομάδα του καθώς έχει στη διάθεση του αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του Άρη στο νέο πρωτάθλημα.

Μαζί με όσους συμμετείχαν στα 3-5 Πηγάδια, μπαίνουν πλέον και οι δύο Αργεντίνοι Κολάσο και Γκαρσία, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και ο διεθνής Αλβανός Μίγκτζεν Μπάσα.

Από την ΠΑΕ δεν έχει δοθεί η ακριβής ημερομηνία άφιξης του τελευταίου στην Θεσσαλονίκη,
αλλά θεωρείται βέβαιο ό,τιθα ενσωματωθεί στην αποστολή για την Ολλανδία (αν τελικά υπογράψει) ώστε να λάβει κανονικά μέρος στα τέσσερα πολύ σημαντικά φιλικά που θα πραγματοποιηθούν με ομάδες της Eredivisie.

Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα δεδομένου ότι υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν, όπως για παράδειγμα αυτό του επιθετικού.

Οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και των εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών είναι καθημερινές, αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα ίσως θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο οι φίλοι του Άρη.

Στόχος του Καρυπίδη είναι να φέρει ένα ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είναι χρονοβόρες.

* Λόγω των έργων (συνεχίζονται με πυρετώδης ρυθμούς) που πραγματοποιούνται στο Ρύσιο, η ομάδα αυτές τις μέρες (μέχρι και το φιλικό με την ΑΕΚ) θα προπονείται στο γήπεδο του Πανοράματος το οποίο επισκέφτηκε ο Πάκο Ερέρα μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα