Μπαίνει σε ρυθμούς κυπέλλου το «τριφύλλι»

Στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στρέφεται η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη 2-1 στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο. Ο Γιώργος Δώνης κρατάει τα θετικά στοιχεία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλει από τους παίκτες του να δουλέψουν σκληρά, για να βελτιώσουν τις αδυναμίες, ώστε να παρουσιαστεί το «τριφύλλι» ακόμα καλύτερο στη συνέχεια. Ο Έλληνας τεχνικός κρατάει την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, μετά το γκολ
που δέχτηκε, την καλή εμφάνιση μέχρι το 75’ και το πρώτο γκολ του Μακέντα με την πράσινη φανέλα. Παράλληλα, θεωρεί πως θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αντίδραση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Πλέον, ο Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Τρίτης στο Αγρίνιο, όπου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μουνιίε, Κάτσε και Γιόχανσον. Επίσης, ο Χατζηθεοδωρίδης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός θα καταστρώσει από την Κυριακή τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα