Μπάγερν Μονάχου: Θέλει ίδια συνέχεια ο Φλικ

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει ίδια συνέχεια ο ΦλικtnalΠέμ, 03/18/2021 - 09:36

Ο Χάνσι Φλικ έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς με τη Λάτσιο και ζήτησε από τους παίκτες του ίδια συνέχεια. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως ήταν σημαντικό για την ομάδα του να προκριθεί με δυο νίκες και συμπλήρωσε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να τερματίσουν τη σεζόν, όσο καλύτερα γίνεται.

Χαρακτηριστικά, ο Φλικ

δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Ήταν σημαντικό για μένα να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Η Λάτσιο αμύνθηκε καλά, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Κρίμα που δεχτήκαμε γκολ. Η επίθεσή μας είναι ισχυρή και είχαμε πολλές επικίνδυνες ευκαιρίες. Αμυνθήκαμε καλά και ασκήσαμε πίεση στη Λάτσιο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε να τερματίσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται, επομένως πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας στα προημιτελικά”.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Bayern Munich ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο Χάνσι Φλικ έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς με τη Λάτσιο και ζήτησε από τους παίκτες του ίδια συνέχεια. Article publish on Πέμ, 03/18/2021 - 09:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα