Μπάγερν Μ.: Ο θεαματικός Ντε Λιχτ! (vid)

Ο Ολλανδός αμυντικός, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Μόναχο από τη Γιουβέντους και ήδη έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού στο κέντρο άμυνας των Βαυαρών.

Ως στόπερ, η πρώτη του δουλειά φυσικά δεν είναι το γκολ, όμως από το 2016-17 που καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα του Άγιαξ, κάθε χρόνο βρίσκει δίχτυα και μάλιστα πάνω από μία φορά ανά σεζόν.

Στον «Αίαντα» ο Ντε Λιχτ πέτυχε 13 γκολ

σε 117 εμφανίσεις, ενώ στη Γιουβέντους 8 στον ίδιο αριθμό συμμετοχών.

Στην πρώτη του σεζόν στο Μόναχο, έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Και τα τρία γκολ του μέχρι στιγμής είναι στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας λογαριασμό στις 14 Αυγούστου στο εύκολο 7-0 στην έδρα της Μπόχουμ, με κεφαλιά από πάσα του Κίμιχ.

Έμελλε να περάσουν αρκετοί μήνες για να σκοράρει ξανά, αλλά τα δύο επόμενα γκολ του ήταν εξόχως θεαματικά, αμφότερα με μακρινά σουτ και επίσης εκτός έδρας.

Στις 4 Μαρτίου, νίκησε στο 39ο λεπτό με δεξί σουτ από το…σπίτι του τον Μπρέντλοου της Στουτγκάρδης, ανοίγοντας το σκορ στη νίκη των Βαυαρών με 2-1 στη συγκεκριμένη έδρα.

Το τρίτο φετινό γκολ ήταν ίσως το καλύτερο ως τώρα, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής, με τον 23χρονο να εξαπολύει έναν κεραυνό στο 51ο λεπτό στην έδρα της Φράιμπουργκ, με τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα Φλέκεν να μην μπορεί να αντιδράσει για το τελικό 0-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα