Ολυμπιακός: Η πονεμένη ιστορία των «φτερών» του

Ο Ολυμπιακός καλείται ανάμεσα στα πολλά αγωνιστικά του προβλήματα, να δώσει λύση και σε εκείνο των ακραίων επιθετικών του.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα την τρέχουσα σεζόν και ένα απ’ αυτά έχει να κάνει με τις επιλογές που υπήρχαν στα «φτερά» της ομάδας.

Είναι πασιφανές και ομολογούμενο ότι

η συγκεκριμένη θέση έχει πονέσει πολύ φέτος τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι δεν πήραν πράγματα από τους παίκτες που χρησιμοποιηθήκαν.

Οι αλλαγές που θα γίνουν γενικά στο ρόστερ το καλοκαίρι θα είναι πολλές αλλά στα φτερά ίσως και σαρωτικές.
Παρότι πέρασαν πολλοί παίκτες (και υπάρχουν πολλοί παίκτες) κανένας (ουσιαστικά) δεν έχει καταφέρει να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά και να δώσει βοήθειες στην ομάδα.

Ο Σέρχι Κανός φάνηκε ότι θα αποτελέσει την εξαίρεση με 4 γκολ και 3 ασίστ, αλλά η ατυχία του κτύπησε την πόρτα καθώς τραυματίστηκε και χάνει την σεζόν.

Μετρώντας τους ακραίους βρίσκουμε ακόμη Γκάρι Ροντρίγκεζ, Μασούρα, Βρουσάϊ, και τον Μπουτούτσι για τον οποίον κανείς δεν κατάλαβε γιατί πληρώθηκε, αποκτήθηκε και ποιος τον πρότεινε.

Έχουν χρησιμοποιηθεί στα άκρα και οι, Φορτούνης, Μπίελ, Βαλμπουενά, χωρίς φυσικά κανείς να είναι ακραίος.

Τέτοια «ανορθογραφία» χρειάζεται διόρθωση και είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνει πολύ καλό σκάουτινγκ και καλές επιλογές το καλοκαίρι, για να μην πονέσει σε αυτή τη θέση για έναν ακόμη χρόνο.

Φυσικά προέχει τις όποιες αποφάσεις να τις πάρει ο νέος τεχνικός της ομάδας, αφού λάβει γνώση του ρόστερ. Εκτός κι αν το γνωρίζει ήδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα