Μπάγερν - Μακάμπι 72-70: Μεγάλη νίκη στο φινάλε για τους Γερμανούς

Μπάγερν - Μακάμπι 72-70: Μεγάλη νίκη στο φινάλε για τους ΓερμανούςcsaranΠέμ, 02/25/2021 - 23:53

Η Μπάγερν πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Μόναχο απέναντι στην Μακάμπι με σκορ 72-70 και μείωσε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ματς κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διαρκεια της αναμέτρησης αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του Τρινκέρι βρήκε κάποια κρίσιμα καλάθια από τον Μπόλντγουιν και δυο βολές από το Γουάιλερ-Μπάμπ

που τους έδωσαν και το προβάδισμα. 

Ο Γουίλμπεκιν είχε την ευκαιρία στην τελευταία επίθεση με σουτ 3 πόντων να δώσει την νίκη στην ομάδα του αλλά ο Αμερικανός αστόχησε και το ματς κρίθηκε υπέρ της Μπάγερν.

Για τους νικητές 16 πόντους είχε ο Μπόλντγουιν και 15 ο Ρέινολντς, ενώ για την Μακάμπι 18 σημείωσε ο Ζίζιτς και 10 ο Ουίλμπεκιν.

Το ρεκόρ της Μπάγερν στο 16-10 πλέον με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να είναι στο 10-14 με δυο ματς λιγότερα. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich - Μπάσκετ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Off Off csaran Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα που την ανεβάζει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 23:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα