Λιονέλ Μέσι: Κραυγή απόγνωσης από τη Σαουδική Αραβία! (pic)

Λιονέλ Μέσι: Κραυγή απόγνωσης από τη Σαουδική Αραβία! (pic)mkatsafaΠέμ, 02/25/2021 - 23:24

Η Independent αναφέρει ότι ο οργανισμός «Επισκεφθείτε τη Σαουδική Αραβία» ψάχνει για αστέρια υψηλού προφίλ για να υποστηρίξει την εκστρατεία του, με το ρεπορτάζ να ισχυρίζεται ότι ο Μέσι είναι ο πρωταρχικός του στόχος.
Μέλη της οικογένειας εκείνων που φυλακίστηκαν στην προσπάθεια τους να ρίξουν φως στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

στη Σαουδική Αραβία, έστειλαν μια ανοιχτή επιστολή στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, προτρέποντας τον να πει όχι σε μία τέτοια  συμφωνία. Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει ότι προσεγγίστηκαν εκπρόσωποι τόσο του Μέσι όσο και της Σαουδικής Αραβίας για να σχολιάσουν το θέμα. Ρίξτε μια ματιά στην επιστολή των οικογενειών παρακάτω, που οργανώθηκε από τον οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων Grant Liberty:

«Είσαι μια έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους και αυτό που λες και κάνεις πραγματικά έχει σημασία. Για να το θέσω ομαλά - έχεις τεράστια δύναμη, αλλά με αυτή τη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη. 
«Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας θέλει να σας χρησιμοποιήσει για να ξεπλύνει τη φήμη του. Οι κρατούμενοι συνείδησης στη Σαουδική Αραβία βασανίστηκαν, υπέστησαν σεξουαλική επίθεση και κρατήθηκαν σε παρατεταμένο μοναχικό περιορισμό, συχνά για μήνες. 
"Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των γυναικών, οι μεταρρυθμιστές ιεροκήρυκες, οι Σιίτες ακτιβιστές, οι υπερασπιστές της δημοκρατίας, όποιος ασκεί κριτική ή ακόμη και αμφισβητεί το καθεστώς μπορεί να αντιμετωπίσει μακροχρόνια φυλάκιση και σε ορισμένες περιπτώσεις, τη θανατική ποινή.
Αν πεις«ναι» για να επισκεφθείς τη Σαουδική Αραβία, στην πραγματικότητα λες ναι σε όλες τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμβαίνουν σήμερα στη σύγχρονη Σαουδική Αραβία. Αλλά αν πεις «όχι» θα στείλεις ένα εξίσου ηχηρό μήνυμα, ότι η αξιοπρέπεια έχει σημασία, ότι όσοι βασανίζουν και δολοφονούν δεν το κάνουν με ατιμωρησία. 

Ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί σε εκείνους που καταπατούν τους άλλους. Λιονέλ Μέσι, είσαι ήρωας για εκατομμύρια ανθρώπους. Σε παρακαλούμε χρησιμοποίησε τη φήμη σου για καλό. Σήκω και φώναξε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πες όχι στους χασάπηδες του Τζαμάλ Κασόγκι και των βίαιων ειρηνικών εκστρατειών στη Σαουδική Αραβία».

 

Family members of prisoners of conscience in Saudi Arabia including @LinaAlhathloul, @AreejASadhan, and @aalodah write with one message: don’t sell your soul to the Saudi regime. #DontDoItMessi Please RT to show you agree https://t.co/qsgwzFJncL pic.twitter.com/zdEZKn7imC — Grant Liberty (@GrantLiberty_en) February 25, 2021

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Σύμφωνα με την Independent, οι οικογένειες των Σαουδάραβων κρατουμένων έχουν παρακαλέσει τον Λιονέλ Μέσι να απορρίψει την προσφορά και να γίνει το πρόσωπο του τουρισμού στο Βασίλειο. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 23:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα