Αζάρ για Σάρι: ««Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει ο ένας τον άλλον!»

Ο Εντέν Αζάρ υποκλίθηκε στον Μαουρίτσιο Σάρι που έχει καταφέρει να πάρει το μέγιστο από αυτόν φέτος. «Ο τρόπος που θέλει να παίζει ο Σάρι, είναι ο τρόπος που θέλω εγώ να παίζει η Τσέλσι» είπε ο Βέλγος μέσος.Εδώ και πολλούς μήνες σύρεται ένα σίριαλ με την ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Ρεάλ, αλλά προς το παρόν, υπό τις οδηγίες του Σάρι, πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του, με 19 γκολ και 12 ασίστ στο ενεργητικό του.
«Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει
ο ένας τον άλλον» είπε ο Βέλγος στο BBC Sport.«Στατιστικά είναι η καλύτερη σεζόν μου και μου αρέσει να το λέω γιατί ο Σάρι σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο που σκέπτομαι εγώ για το ποδόσφαιρο.
Μπορεί κάποιες φορές να έχουμε χάσει, αλλά στο τέλος ο τρόπος που θέλει να παίζει η ομάδα, είναι ο τρόπος που θέλω και εγώ να παίζει η Τσέλσι. Δεν είναι απλό να παίζεις το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξεις, αλλά νομίζω ότι τώρα έχουμε αρχίσει να τον καταλαβαίνουμε».

Παρά τον έπαινο στον πρώην τεχνικό της Νάπολι, ο 28χρονος κατέστησε σαφές ότι οι «μπλε» πρέπει να κερδίσουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.«Τα πράγματα είναι απλά. Οι μόνες λύσεις είναι ή να τερματίσουμε στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος ή να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται στο Champions League. Δεν είναι μόνο για μένα. Ο σύλλογος αυτός πρέπει να παίζει κάθε χρόνο εκεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα