Άξιος της μοίρας του ο άτυχος ΟΦΗ (video)

Ο ΟΦΗ ‘’πέταξε’’ βαθμούς στη Ριζούπολη κόντρα στον ‘’πεσμένο’’ Απόλλωνα και τρέχει να προλάβει την σωτηρία. Τρία δοκάρια είχαν οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο, μονότερμα στο δεύτερο έπαιξαν τον Απόλλωνα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στην ''λευκή'' ισοπαλία.

Αργός ρυθμός, τρία δοκάρια ο άτυχος ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ μπήκε με απειλητικές διαθέσεις από νωρίς χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 15ο λεπτό, όταν ο Φερέϊρα βρέθηκε

απέναντι από τον Χουάντερσον που βγήκε έγκαιρα και τον σταμάτησε λίγο πριν πλασάρει και στην συνέχεια ο Νέϊρα σούταρε ψηλά έξω. Πρώτη τελική για τον Απόλλωνα με την κεφαλιά του Βαφέα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου με την συμπλήρωση 20 λεπτών.

Οι Κρητικοί άγγιξαν το γκολ στο 30 λεπτό με την μπάλα να σταματά δύο φορές στο δοκάρι του Χουάντερσον! Ο Γιαννούλης δοκίμασε από μακριά με τον Βαζ να μπαίνει στην πορεία της μπάλας στέλνοντας τη στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Φερέϊρα έστειλε και αυτός με την σειρά του την μπάλα στο δοκάρι σε μία σπάνια φάση. Ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννούλης δοκίμασε ξανά από μακριά βρίσκοντας σε ετοιμότητα τον Χουάντερσον που έδιωξε με δυσκολία.Τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να αγγίζει ξανά το γκολ με τον Νέϊρα να σημαδεύει το δοκάρι του Χουάντερσον!

Αγχωμένος ο ΟΦΗ, περίμενε ο Απόλλωνας

Ο Απόλωνας είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Τομάς να πιάνει καλό σουτ και την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Ο ΟΦΗ απάντησε με τον Νέϊρα που δοκίμασε από μακριά, πρώτη τελική για τους Κρητικούς στην επανάληψη. Ο Απόλλωνας έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 57ο λεπτό με τον Τομάς να σουτάρει από πλάγια και τον Ναζλίδη να μην μπορεί από κοντά να έρθει σε επαφή με την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα, στην τελευταία φάση των γηπεδούχων στο παιχνίδι…

Ο ΟΦΗ είχε άγχος να σκοράρει, ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοσή του, όμως το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, ενώ δεν έλειψαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή να μοιράζει συνεχώς κάρτες. Οι Κρητικοί μέσα σε δύο λεπτά είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τις κεφαλιές του Σακόρ που έφυγε έξω και την κεφαλιά του Νέϊρα να βγάζει με δυσκολία στην επέμβαση του αγώνα ο Χουάντερσον.

Μονότερμα του ΟΦΗ στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς που έψαξε το γκολ με τον Φερέϊρα να σουτάρει χωρίς δύναμη χάνοντας την ευκαιρία στο 84ο λεπτό στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Κίτρινες: Κοντοές, Νέϊρα, Ελ-Χέλβε, Μιχόγεβιτς, Τομάς, Βαζ, Σακόρ, Μεγιάδο

ΑΠΟΛΛΩΝ(Βελέντζας): Χουάντερσον,Οριουέλα,Στάθης,Γαρουφαλιάς(46’Ντούρσο),Κύργιας,
Βαφέας,Βάρκας(56’Αγρόδημος),Κοντοές ,Τομάς,Ελ-Χέλβε,Ναζλίδης(78’Ακόστα)

ΟΦΗ(Βέρα): Σωτηρίου,Σακόρ,Μιχόγεβιτς,Γιαννούλης,Βαζ(58’Ντίνας),Μεγιάδο,
Κοροβέσης,Μπράουν(80’Παπαστεριανός),Νεϊρα,Φερέϊρα,Πάρσον(46’Γιακουμάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα