Αύριο απαντάει ο Ουάρντα

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, όπως πρώτο σας μετέφερε νωρίς το απόγευμα το novasports.gr βρέθηκε στο Μαζαράκη για να συζητήσει με τους ανθρωπους του Ατρόμητου το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Περιστεριώτες στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τον Γιαννούλη που θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες τούτης εδώ της γωνιάς, ο Αμρ Ουάρντα δεν είναι ευχαριστημένος με την τροπή που έχουν πάρει
τα πράγματα στην καριέρα του τη φετινή περίοδο και είναι διστακτικός να πει το "ναι" ακόμα και μετά τις παροτρύνσεις του λατρεμένου Νταμίρ Κάναντι. Έτσι ζήτησε και πήρε μια μέρα προθεσμία για να απαντήσει.

Αυτό το έκανε γιατί θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που έχει ώστε να βρει μια ομάδα σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, με την Γουέστ Μπρομγουιτς να έχει προσεγγίσει τον παίκτη χωρίς ωστόσο να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση. Ο Ουάρντα είχε ως στόχο να κάνει μια χρονιά βασικός με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία να έχει τα εφόδια για μια σπουδαία μεταγραφή, ιδιαίτερα μετά τις μουντιαλικές συμμετοχές του.

Ποτέ όμως δεν κατάφερε να πείσει τον Λουτσέσκου πως αξίζει μια θέση βασικού στον φετινό ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να διανύει μια μέτρια χρονιά δεδομένης της ποιότητάς του. Με τις εξελίξεις να τρέχουν καλέιται πλέον να δώσει μια απάνηση αύριο με τις επιλογές που μένουν πλέον να είναι οι εξής:

- Απαντάει θετικά και συνεχίζει στον Ατρόμητο ως το καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας και το deal του ΠΑΟΚ με τους Περιστεριώτες για τη λήξη της επιστροφής Γιαννούλη στη Θεσσαλονίκη. Έτσι θα ενεργοποιηθεί άμεσα και ο δανεισμός του Κατράνη στον Ατρόμητο από την Σεντ Ετιέν.

- Απαντάει αρνητικά και το άμεσο μέλλον του είναι αβέβαιο καθώς για την ώρα δεν έχει φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ ικανοποιητική πρόταση για την απόκτησή του, ενώ δύσκολα θα βρει χώρο στην εντεκάδα του Λουτσέσκου, μετά και την πιθανή επιστροφή του Ενρίκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα